Kamp: Atlético Madrid – Liverpool

Spilforslag: Liverpool vinder kampen

Odds: 2,36

Spilstop: 19. oktober kl. 21:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Liverpool er flyvende i Premier League, hvor man efter weekendens storsejr fortsat er ubesejrede. Dermed indtager man efter otte spillerunder andenpladsen.

I Champions League har man maksimumpoint efter de to første runde. Nu venter dog en svær udekampe mod de spanske mestre Atlético Madrid.

Atlético har dog ikke været helt overbevisende i La Liga, hvor de ikke efter otte runder ligger nummer fire. Nu får de besøg af et Liverpool-angreb i topform, og vi regner da også med, at det bliver the Reds, som løber med de tre point.

 

Derfor vinder Liverpool kampen

Som nævnt sprudlede Liverpool i weekendens Premier League-opgør ude mod Watford. Her scorede Roberto Firmino hattrick, mens Sadio Mané og en flyvende Mohamed Salah også kom på tavlen på Vicarage Road.

Det var med andre ord hele Liverpool-angrebet, som kom på tavlen. Det er svært at bede om en bedre optakt til denne nøglekamp i Champions League.

Det er et meget godt billede på sæsonen indtil nu, da Liverpool med deres næsten tre mål per kamp i Premier League da også er ligaens suverænt mest scorende hold.

I Champions League blev det da også til i alt otte mål i 3-2- og 5-1-sejrene over henholdsvis AC Milan og FC Porto. Nu gælder det så kampen på Wanda Metropolitano.

Atlético har ikke været i aktion siden 2-0-sejren mod Barcelona den 2. oktober. Årsagen er de sydamerikanske VM-kampe, som flere af deres spillere har deltaget i.

Det har været en lidt svingende sæson, hvilket deres 1-0-nederlag til bundholdet Alavés i kampen inden Barca-opgøret da også viser. I Champions League har det heller ikke været alt for overbevisende. Her lagde man ud med 0-0 hjemme mod Porto.

Derefter lykkedes det med nød og næppe at slå et Milan-hold, som havde været ti mand den sidste time. Der skulle tilmed et straffespark i dyb overtid til for at sikre de tre point. Vi mener, at der er mere, som taler for en sejr til Liverpool i dette opgør.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Liverpool vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 2,36 på dette.