Dagens spilforslag – Få mål i Madrid

Kamp: Atlético Madrid – Chelsea

Spilforslag: Der scores under 2,5 mål i kampen

Odds: 1,58

Spilstop: 23. februar kl. 21:00

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Der er for alvor kommet styr på Chelsea-defensiven, siden tyske Thomas Tuchel overtog jobbet efter fyringen af Frank Lampard. Nu står han overfor sin hidtil hårdeste prøve i form af Atlético Madrid.

Dette er som bekendt den første af to ottendedelsfinaler mellem disse to hold. Vi regner med, at dette let kan gå hen at blive en kamp, hvor ingen af holdene vil tage de store chancer. Det er blandt andet derfor, at vi mener, at der kommer under 2,5 i kampen.

 

Derfor scores der under 2,5 mål

Thomas Tuchel har endnu ikke prøvet at tabe med Chelsea, siden han kom til klubben i slutningen af januar. Siden da har han stået i spidsen for Chelsea i syv kampe i alle turneringer. Her er det blevet til fem sejre og to uafgjorte.

En ting, som især springer i øjnene er, at Chelsea har lukket særdeles få mål ind gennem tiden under Tuchel. I løbet af de syv kampe har man faktisk blot lukket to ind. Selv har man scoret relativt beskedne ni gange.

Nu gælder det så den vigtige ottendedelsfinale ude mod Atlético. Her vil Atlético formentlig gøre alt, hvad de kan for at holde Chelsea fra at få scoret, hvad der ville være et vigtigt udebanemål. Samtidig får hjemmeholdet dog også deres sag for med det solide forsvar, som Tuchel har fået gang i.

Atlético har haft ret så svært ved at holde buret rent i La Liga. Det er faktisk ikke lykkes dem de sidste syv kampe. Derfor er det uden tvivl noget, som de vil fokusere på Chelsea. Vi tror med andre ord, at der bliver tale om en meget afventende kamp, hvor vi får under tre mål at se.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores under 2,5 mål i Atlético Madrid – Chelsea. Hos Onside Betting får man odds 1,58 på dette resultat.