Dagens spilforslag – Atalanta underholder igen

Kamp: Atalanta – Real Madrid

Spilforslag: Der scores over 2,5 mål i kampen

Odds: 1,68

Spilstop: 24. februar kl. 21:00

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Real Madrid gæster Atalanta i Champions Leagues ottendedelsfinaler. Atalanta imponerede stort i sidste års Champions League, hvor de var få minutter fra en semifinale.

Nu står de overfor et Real Madrid-hold, som er et stykke fra fordums styrke. Vi regner med, at der bliver tale om en målrig kamp, hvor vi får mindst tre mål at se.

 

Derfor scores der over 2,5 mål

Atalanta har gennem de sidste par sæsoner været kendt for deres yderst målrige kampe i Serie A og Champions League. Det er da også kommet til udtryk i denne sæson.

I de 23 kampe, som er spillet indtil nu i denne sæson, er der scoret mindst tre mål i 16 af disse. I de sidste ti Serie A-kampe er det sket i otte. Man kan dermed med rette forvente, at blive underholdt, når Atalanta folder sig ud.

I denne sæsons Champions League har man også været involverede i et par højtscorende kampe. Disse var 4-0-sejren mod FC Midtjylland, 2-2 mod Ajax og 5-0-nederlaget til Liverpool.

Det samme gør sig gældende for aftenens modstander Real Madrid. De havde tre kampe i gruppespillet med tre mål eller flere, mens der blev scoret to i de resterende tre.

I La Liga har Real Madrid scores 42 mål på deres 24 kampe. De er med andre ord også et hold, som mestrer at lave mange mål.

Vi mener, at disse to stærke hold bør have gode forudsætninger for at levere en fremragende kamp i Bergamo. Det er i særlig grad hjemmeholdet, som vi venter skal frem over stepperne. Hvis det skulle lykkes Atalanta at få scoret vil det naturligvis mere eller mindre tvinge Real Madrid til at gå efter et udebanemål, hvilket kan være med til at åbne kampen.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores over 2,5 mål i Atalanta – Real Madrid. Hos Onside Betting får man odds 1,68 på dette resultat.