Kamp: Atalanta-PSG

Spilforslag: Der scores over 3,5 mål i kampen

Odds: 2,35

Spilstop: 12. august kl. 21:00

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Bookmaker is inactive

 

 

Atalanta har imponeret stort gennem hele sæsonen med deres mange mål i Serie A og Champions League. Senest fik de skudt Valencia i sænk, og nu gælder det kvartfinalen mod PSG. PSG kommer naturligvis også med et væld af offensive profiler og bliver svære at have med at gøre for Atalanta. Italienernes strategi ser ud til at være bare at score flere mål end modstanderen, og det lykkes de ofte med. Derfor mener vi, at der kommer flere en 3,5 mål i kampen.

 

Derfor scores der over 3,5 mål i kampen

Atalanta scorede intet mindre end 98 mål på 38 kampe gennem denne sæson i Serie A. Det var vel at mærke 17 mål flere end Inter, som var tættest på. I Champions League har man også været involveret i et par målrige kampe. I starten var det dog i negativ forstand, da man tabte 4-0 til Dinamo Zabreb og senere 5-1 til Manchester City. Senere kom der dog styr på det de seneste to kampe mod Valencia endte henholdsvis 4-1 og 4-3 til italienerne.

PSGs problem kan blive, at den franske liga som bekendt blev stoppet efter 27 kampe tilbage i slutningen af februar. Siden da har de blot spillet fem kampe af betydning. Af disse ligger blot tre inden for den sidste måned. Samtidig mangler de  Ángel Di María, som har karantæne. Det vides endnu ikke med sikkerhed om Kylian Mbappé kan spille. De har dog stadig folk som Mauro Icardi og Neymar, som kan levere i offensiven.

PSG er som nævnt også ganske effektive, når det kommer til at score mål. Hvis de skulle score, vil det kun tvinge Atalanta endnu længere fremad. Det faktisk at det skal afgøres over én kamp betyder, at man på et tidspunkt kan blive tvunget til at sætte alt på et bræt. Derfor regner vi med, at vi har en yderst underholdene kvartfianle i vente.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores over 3,5 mål i Atalanta-PSG. Hos Onside Betting får man odds 2,35 på dette resultat.