Dagens spilforslag og odds: Napoli napper tre point i Bergamo

Spilforslag hver dag

Kamp: Atalanta – Napoli
Spilforslag: 2
Odds: 2,30
Bookmaker: NordicBet

 

Odds på Napoli-sejr hos NordicBet

 

Atalanta tabte sidste søndag med 3-2 på udebane mod Empoli, hvilket satte en stopper for deres flotte sejrsstime på fire Serie A-kampe på stribe med tre point. Nu kommer Napoli så på besøg, og vi har på fornemmelsen, at Carlo Ancelotti og co. tager fra Stadio Atleti Azzurri d’Italia i Bergamo med alle tre point. Det bliver de nemlig nødt til, hvis de vil følge med førerholdet Juventus, som bare bliver ved med at vinde. Dries Mertens og Lorenzo Insigne er i øvrigt brandvarme for tiden. De kunne sagtens blive både kampafgørende og udslagsgivende i aften.

 

Napoli napper sejren

Værterne har godt nok vundet fire af deres seneste fem opgør. Det hører dog med til historien, at de allesammen har været mod relativt overkommelige modstandere. De startede med at banke Chievo sønder og sammen på fremmed græs med 1-5 den 21. oktober, hvilket blev fulgt op af en 3-0-sejr på eget græs over Parma. Herefter tog de tur til Bologna og vandt med 1-2, inden de så højst overraskende slog Inter med 4-1 foran deres egne fans i et brag af en kamp.

Gæsterne er i fantastisk form og har ikke tabt siden den 29. september. Her blev de slået med 3-1 i Torino af topholdet Juventus. Siden da er det blevet til seks sejre og fire pointdelinger med en samlet målscore på 20-7. Der er altså styr på både offensiven og defensiven, hvilket man også tydeligt kunne se i onsdags, hvor de besejrede Røde Stjerne Beograd med 3-1 på hjemmebane uden nogle problemer overhovedet. Dries Mertens noterede sig for to scoringer i det opgør, og den belgiske bomber kunne sagtens komme på tavlen igen i aften. Derudover er Lorenzo Insigne heller ikke noget dårligt bud på en målscorer. Vi føler os i hvert fald overbeviste om, at Carlo Ancelotti og co. burde kunne snuppe sejren i Bergamo.

Derfor anbefaler vi at spille på, Napoli vinder kampen til odds 2,30 hos NordicBet.

 

Odds på Napoli-sejr hos NordicBet

 

Nordicbets logo og slogan på blå baggrund