Dagens Spilforslag – Astralis vinder første bane mod Vitality

Kamp: Astralis-Team Vitality

Spilforslag: Astralis vinder Map 1

Odds: 1,40

Spilstop: 24. marts kl. 22:00

Bookmaker: Betfair

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Følg spilforslaget nu

 

 

I disse dage kan antallet af aktive fodboldligaer efterhånden tælles på en hånd, og sportsbegivenheder aflyses hver dag. En af få sportsgrene, som fortsætter med enkelte justeringer er esport. Et af de helt store spil inden for den professionelle esport er CS:GO. Her har Danmark æren af at have verdens måske bedste hold i Astralis. Danskerne skal i deres femte kamp i ESL Pro League møde franskmændende Team Vitality.

Derfor vinder Astrlias bane et

Astralis er kommer fornuftigt fra land i ESL Pro League. De har vundet tre af deres første fire kampe. Senest blev det til en sejr mod russiske Spirit. Dem skulle danskerne blot bruge to baner på at ordne. Her blev resultaterne 16-8 og 16-6 i dansk favør. Deres eneste nederlag er kommet mod deres svenske rivaler fra NiP.

Astralis’ kommende franske modstandere Vitality har ligeledes vundet tre af deres første fire kampe. De slog senest netop NiP. De har så til gengæld tabt til Spirit. Det er altså to hold, som er meget nær hinanden i niveau, som skal krydse klinger. Astralis bør dog have det psykologiske overtag. De vandt nemlig sidst de to hold mødtes for godt en måned siden. Her vandt Astralis begge baner med 22-19 og 16-9.

Det var det tredje møde mellem de to hold. Astralis har overtaget med to sejre, mens franske Vitality har vundet en gang tilbage i juli 2019. Vi forventer, at danskerne forbedrer den statistik ved igen at slå franskmændende. Astralis lader i hvert fald til at have ramt formen med nu tre sejre i træk forud for denne kamp.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Astralis vinder første bane. Hos Betfair får man odds 1,40 på dette resultat.

Hvis du er ny kunde hos Betfair kan du spille op til 500 kroner risikofrit på kampen. Læs mere om kampagnen her hos Betfair.