Dagens spilforslag – Astralis slår FaZe

Kamp: FaZe-Astralis

Spilforslag: Astralis vinder kampen

Odds: 1,52

Spilstop: 7. april kl. 22:00

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Følg spilforslaget nu

 

 

Astralis’ seneste kamp i ESL Pro League resulterede i et smerteligt nederlag til deres store konkurrenter – NaVi (Natus Vincere). Nu skal de forsøge at komme tilbage på rette spor mod FaZe. Mellem de to kampe er et opgør mod fnatic. Læs i dagens spilforslag hvor vi tror, at danskerne vinder kampen mod FaZe.

 

Derfor vinder Astralis

Inden opgøret mod NaVi havde Astralis vundet deres første fire kampe i ESL Pro League. Her havde man slået GODSENT, ENCE, Spirit og Vitality. Mødet med den russiske verdensetter NaVi satte dog som nævnt en stopper for denne stime. Astralis lagde ellers perfekt ud, da holdene spillede på Inferno-banen, som Astralis havde valgt. Her tævede Astralis deres russiske modstandere med hele 16-5.

Danskerne fik også en udemærket start på anden kamp på Dust2, hvor de kom foran. Herefter startede nedturen dog for Astralis. Man endte nemlig med at tabe anden bane med 16-10. Dermed skulle det hele afgøres på banen Train, som er kendt for at være en bane, som NaVi er gode på. Det endte da også med en russisk 16-8-sejr.

Astralis’ kommende modstandere FaZe har haft en blandet start på ESL Pro League. De har vundet fire af deres syv kampe. Noget der er værd at lægge mærke til er, at deres nederlag er kommet mod mousesports, G2 og fnatics. Fælles for disse tre hold er, at de er i top fem på ranglisten. Deres fire sejre er derimod alle kommet mod hold, som ligger udenfor top ti. Det tyder altså på, at FaZe har det svært, når de møder de store drenge.

Det er en kategori, som Astralis må siges at høre til. Danskerne gjorde det som nævnt godt gennem omkring halvdelen af kampen mod NaVi. Vi regner derfor med, at de kommer til at have styr på FaZe.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Astralis vinder kampen mod FaZe. Hos Onside Betting får man odds 1,52 på dette resultat.