Kamp: West Ham – Aston Villa

Spilforslag: West Ham vinder kampen

Odds: 2,51

Spilstop: 31. oktober kl. 17:30

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

West Ham har gang i en fremragende sæson. Inden denne runde lå man på en fjerdeplads plus succes i Europa League. En af årsagerne til deres store succes er deres enorme styrke ved dødboldsituationer.

Netop det har været Aston Villas helt store problem de sidste par kampe. Dermed ligner det lidt en ønskemodstander for the Hammers. Villa har tabt deres sidste tre kampe på stribe, og et fjerde nederlag i streg vil få alarmklokkerne til at ringe på Villa Park. Vi regner desværre for the Villans til, at dette bliver en West Ham-sejr.

 

Derfor vinder West Ham kampen

West Ham leverede i midtugen et stort resultat, da de slog Manchester City ud af Liga Cuppen – en turnering, som Guardiolas tropper ellers nærmest har ejet de sidste par sæsoner. Det skete, da West Ham efter 0-0 efter den ordinære spilletid vandt 5-3 efter straffesparkskonkurrence.

I Premier League har man vundet sine to seneste kampe mod Everton og Tottenham med 1-0. Det siger en del, om West Hams enorme defensive styrke.

Derudover er man blandt ligaens mest effektive hold, når det kommer til dødbolde. Sejrsmålene mod Everton og Tottenham kom begge ved hjørnespark.

Nu møder de så Aston Villa, som har haft store problemer med at forsvare dødboldssituationer par kampe. For to runder siden smed man en 2-0 føring hjemme mod Wolverhampton. Wolves’ sejrsmål kom ved frispark.

I sidste runde fortsatte forsvaret med at sejle mod Arsenal. The Gunners kom foran, da Thomas Partey helt ugeneret kunne dirigere bolden i kassen.

Nu skal de så op imod dødboldspecialisterne West Ham. Det er svært at se, hvad Dean Smith skal stille op for at stoppe the Hammers. Han kan forsøge sig med at smide Kourtney Hause ind i startopstillingen. Det tror vi dog ikke er nok til at stoppe West Hams stime.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: West Ham vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 2,51 på dette.