Kamp: Aston Villa – Southampton

Spilforslag: Southampton vinder kampen

Odds: 3,64

Spilstop: 16. september kl. 21:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Aston Villa møder Southampton denne fredag aften i Premier League. Villa tankede særdeles tiltrængt moral i deres seneste kamp hjemme mod Manchester City, som sluttede 1-1.

Nu venter dog en helt anderledes opgave, når gæsterne hedder Southampton. Det er dog ikke nødvendigvis nogen stor fordel for the Villans.

Villa har nemlig i løbet af denne sæson haft det meget svært, når det har været op til dem at kontrollere kampen. Det kommer de til mod Southampton.

The Saint har haft en godkendt sæsonstart og har skrabet tre point mere sammen end Villa. Vi vover pelsen og siger, at de henter tre vigtige point på Villa Park.

 

Derfor vinder Southampton kampen

Southamptons første seks kampe har kastet to sejre, en uafgjort og tre nederlag af sig. To af nederlagene er vel at mærke kommet mod Tottenham og Manchester United.

I seneste runde endte det trods en fornuftig indsats i Wolverhampton med et 0-1-nederlag. Inden da leverede man dog et flot resultat, da man slog Chelsea med 2-1.

Southampton bliver som altid farlige på dødbolde, som udføres af kaptajnen James Ward-Prowse. Netop det er naturligvis også et våben, som de vil bruge mod Villa.

Aston Villa har mildt sagt ikke haft nogen god sæsonstart. De første fire kampe mod Bournemouth, Everton, Crystal Palace og West Ham kastede blot tre point af sig.

Lige så bekymrende var det, at man ikke var i stand til at skabe det store i kampe, hvor man ellers havde bolden en del. Det kom især til udtryk i kampene mod Palace og West Ham, hvor Villa ikke var i stand til at bryde modstanderen ned i stedet hovedløst smed høje bolde ind i feltet.

Bedre gik det sidste runde, hvor man overraskede ved at spille 1-1 mod Manchester City. Vi siger dog, at de igen kommer i problemer, når de atter har initiativet.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Aston Villa – Southampton vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 3,64 på dette.