Kamp: Aston Villa – Manchester City

Spilforslag: Manchester City vinder kampen med rent mål

Odds: 2,22

Spilstop: 1. december kl. 21:15

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Efter weekendens spillerunde er Manchester City blot ét point efter Chelsea, som fører Premier League. Guardiolas tropper har vundet deres sidste tre kampe på stribe og går naturligvis efter at udbygge den stime mod Villa.

Det er der også al mulig grund til at tro, at de kommer til at lykkes med. City har nemlig haft et godt tag på Villa de sidste otte år. Vi mener da også, at der er gode muligheder for, at de henter tre point uden, at hjemmeholdet kommer på tavlen.

 

Derfor vinder Manchester City med rent bur

Som nævnt har Manchester City vundet deres seneste tre kampe mod Manchester United, Everton og West Ham. Derudover har man også haft succes i Champions League, hvor avancement til næste runde er sikret.

Nu gælder så en tur til Birmingham – nærmere betegnet Villa Park i bydelen Aston. Villa er som beskrevet en historisk god modstander for City. De seneste 11 kampe mellem holdene i alle turneringer er således endt med ti sejre til City og blot en enkelt uafgjort.

De sidste fem kampe mellem holdene er endt med City-sejre på 3-0, 6-1, 2-1, 2-0 og 2-1. Manchester City ser da også skræmmende stærke ud for tiden. Senest slog man West Ham med relativt stor lethed uden folk som Kevin De Bruyne, Phil Foden eller Jack Grealish.

Det bliver selvsagt særligt interessant at se, om Grealish bliver klar til dette opgør. Hvis han gør, er der ingen tvivl om, at der bliver lidt specielt at vende tilbage til hjerteklubben, hvor han tilbragte 19 år.

Der er dog også sket ting og sager i Villa, siden Grealish stak til Manchester. Dean Smith er fortid, og Steven Gerrard har taget over. Det har indtil nu været en stor succes med to ud af to sejre i kampe mod Brighton og Crystal Palace.

Til trods for disse flotte resultater, så bliver dette en anderledes svær opgave for Gerrard & co. Vi regner især med, at Villas midtbane bestående af McGinn, Nakamba og Ramsey kan få en hård aften på Villa Park mod City, der elsker at være på bolden.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Manchester City vinder kampen med rent mål. Hos Marathonbet får man odds 2,24 på dette.