Dagens spilforslag – Chelsea-sejr på Villa Park

Kamp: Aston Villa – Chelsea

Spilforslag: Chelsea vinder kampen

Odds: 1,72

Spilstop: 26. december kl. 18:30

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Chelsea har smidt point to runder i streg og skal dermed have tre point på Villa Park, hvis de skal holde mesterskabshåbet i live. Det bliver dog ikke let mod et Aston Villa-mandskab, som har genfundet melodien under Steven Gerrard.

Villa har dog haft store problemer med sygdom i truppen. Blandt andet derfor regner vi også med, at det lykkes Chelsea at hente tre vigtige point i Aston.

 

Derfor vinder Chelsea kampen

Gassen er som nævnt gået lidt af Chelsea-ballon gennem de sidste par runder i Premier League. Her er det nemlig blot blevet til to sejre i de sidste seks kampe. Senest har man smidt point ved at spille uafgjort mod både Everton og Wolverhampton.

Chelsea har desværre for dem store problemer med sygdom og skader. Det betyder, at deres ellers normalt brede trup må strækkes til det yderste. Manager Thomas Tuchel kan sågar blive tvunget til at hente spillere ind fra ungdomsholdene.

Det samme gør sig dog også gældende for hjemmeholdet. Villas seneste kamp mod Burnley blev afgjort i ellevte time på grund af et stort smitteudbrud hos Aston Villa.

Det vides ikke, hvilke spillere, som er testet positiv, og hvor mange der bliver klar til Chelsea-kampen. Det betyder dog, at man med stor sandsynlighed også bliver tvunget til at stille med et lidt alternativt hold og bænk.

Villa har ellers fået en fremragende start under Gerrard. Man har vundet fire kampe og kun tabt til Liverpool og Manchester City – begge gange med et mål.

Disse to hold mødtes tidligere på sæson i Liga Cuppen. Dengang endte det 1-1 i den ordinære spilletid, hvorefter Chelsea vandt i straffesparkskonkurrence.

Vi tror da også, at dette sagtens kan gå hen at blive endnu en tæt kamp. Dog mener vi, at Chelsea bør have niveauet og en stærk nok trup til at få has på Villa.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Valencia CF vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 2,75 på dette.