Kamp: Aston Villa – Arsenal

Spilforslag: Arsenal vinder kampen

Odds: 2,39

Spilstop: 19. marts kl. 13:30

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Arsenal flotte stime på fem Premier League-sejre i streg fik en ende mod Liverpool. Det ser dog stadig fornuftigt ud for Arsenal i forhold til at spille sig i Champions League.

Det kræver dog en sejr i denne udekamp mod Aston Villa. Villa er et af de hold, som reelt ikke har noget at spille for. De har 14 point ned til stregen og cirka det samme op til de europæiske pladser.

Det er selvsagt en fordel for Arsenal. En fordel, som vi regner med, at de udnytter ved at tage de tre point på Villa Park.

 

Derfor vinder Arsenal kampen

Aston Villas fine stime på tre sejre på stribe fik en ende, da man måtte se sig slået af West Ham med 1-2. West Ham-midtbanen med Declan Rice i spidsen gjorde livet surt for Villa, som dog fik scoret en sen reducering via Jacob Ramsey.

Villas sejre i deres forrige tre kampe betyder dog, at de som nævnt er så godt som sikrede mod nedrykning. De har dog stadig top ti at spille for, men de får det svært mod Arsenal.

The Gunners var flyvende inden mødet med Liverpool. Her endte det dog med et 0-2-nederlag. Det er dog på ingen måde nogen katastrofe, og nu venter et par på papiret overkommelige kampe i de kommende runder.

Sæsonens første møde mellem Arsenal og Villa endte med en ganske overbevisende sejr til Arsenal på 3-1. Her var Thomas Partey, Aubameyang og Emile Smith Rowe på pletten, mens Ramsey fik reduceret for Villa.

Arsenals offensiv med Saka, Martinelli, Ødegaard og Lacazette har været flyvende de sidste par uger. Vi regner med , at de også kommer til at gøre ondt på Villa.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Arsenal vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 2,39 på dette.