Kamp: Arsenal – West Ham

Spilforslag: Begge hold scorer

Odds: 1,69

Spilstop: 15. december kl. 21:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Arsenal fik sat en stopper for en skidt stime med weekendens sejr over Southampton. Dermed hænger man fortsat på i kampen om Champions League-pladserne.

En af de pladser sidder West Ham på. Arsenal kan dog overhale dem med en sejr, så der er lagt op til en interessant aften på Emirates. Det bliver dog en svær kamp mod West Ham, og vi regner da også med, at begge hold kommer på tavlen.

 

Derfor scorer begge hold i kampen

Efter at man smed en 1-0 og endte med at tabe til Everton, lykkedes det sidste spillerunde Arsenal at slå Southampton. Det skete, da scoringer af Alexandre Lacazette, Martin Ødegaard og Gabriel sikrede en flot 3-0-sejr hjemme i London.

Den sejr kom dog i hus uden daværende holdkaptajn Aubameyang. Gaboneseren var sat af på af af diciplinære årsager. Han er heller ikke med i denne kamp, og tirsdag blev det meldt ud, at han har fået frataget rollen som klubkaptajn. Lacazette var kaptajn mod the Saints og må ventes også at indtage den rolle mod West Ham.

West Ham har overordnet set imponeret i denne sæson med deres flotte fjerdeplads. Der er dog en del hold, som begynder at nærme sig bagfra. Det skyldes især, at the Hammers blot har vundet én af deres sidste fem ligakampe.

Senest blev det til 0-0 ude mod Burnley. Det er dog værd at bemærke, at det lykkedes begge hold at komme på tavlen i West Hams foregående tre kamp mod Manchester City, Brighton og Chelsea.

Sidste sæsons kampe mellem Arsenal og West Ham endte med en 2-1-sejr til West Ham og senere end vild 3-3-kamp. Vi tror, at det endnu engang kommer til at lykkes begge hold at få scoret.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge hold scorer i kampen mellem Arsenal og West Ham. Hos Marathonbet får man odds 1,69 på dette.