Dagens spilforslag og odds: Første Spurs-sejr på Emirates i otte år

Spilforslag hver dag

Kamp: Arsenal – Tottenham Hotspur
Spilforslag: 2
Odds: 2,75
Bookmaker: Unibet

 

Odds på Spurs-sejr hos Unibet

 

I dag er der hele tre derby-opgør på programmet i Premier League, hvilket har gjort det rigtig spændende at finde et spilforslag. Til syvende og sidst endte vi dog med at tage et kig på kampen mellem Arsenal og Tottenham Hotspur på Emirates Stadium. Selvom begge mandskaber er i rigtig fin form for tiden, så har vi simpelthen bare mere fidus til gæsterne. De har således slået både Chelsea og Inter i den forgange uge. Harry Kane elsker også bare at møde kanonerne. Han har nemlig lavet fem mål i sine sidste seks opgør mod lige netop dem.

 

Kane bliver kampafgørende igen-igen

The Gunners sparede nærmest samtlige af deres stjernespillere i torsdags. Her tog reserverne og et par ungdomsspillere turen til iskolde Kiev og vandt uden nogle nævneværdige problemer med 0-3 over Vorskla. Derved er de sikre på at slutte øverst i Gruppe E af Europa League. Nu skal fokus så rettes mod Premier League, hvor de skal forsøge at revanchere 1-0-nederlaget til The Lilywhites fra februar måned. Umiddelbart har vi dog svært ved at se det ske. Mauricio Pochettino har således fået sat en solid sejrsstime sammen.

Spurs har vundet deres seneste seks opgør på stribe med en samlet målscore på 13-5. I onsdags tog de tre enormt vigtige point mod Inter på Wembley. Det betyder, at de stadig har en chance for at avancere til knockoutkampene i Champions League. Mod The Blues for lidt over en uge siden lignede de i øvrigt et mandskab i total topform. Maurizio Sarri og co. fik ikke et ben til jorden, og der var aldrig den store tvivl om, hvem der ville det opgør. Vi forventer mere af samme skuffe i dag, og det ville overhovedet ikke undre os, hvis Harry Kane igen ender med at blive matchvinder i et intenst Nordlondon-derby med masser af tænding og spænding fra start til slut.

Derfor anbefaler vi at spille på, Tottenham Hotspur vinder kampen til odds 2,75 hos Unibet.

 

Odds på Spurs-sejr hos Unibet

 

Bookmakeren Unibets logo på grøn baggrund