Kamp: Arsenal – Sunderland

Spilforslag: Arsenal vinder kampen med mindst tre mål (Arsenal -2)

Odds: 2,03

Spilstop: 21. december kl. 20:45

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Så er det blevet tid til kvartfinalerne i Liga Cuppen. Den første af disse står mellem Arsenal og League One-klubben Sunderland.

Arsenal er ikke overraskende enormt store favoritter. London-klubben er flyvende i Premier League. Derudover går de også benhårdt efter at vinde et trofæ. Vi regner med, at prioriterer denne kamp højt og ender med at vinde med mindst tre mål.

 

Derfor vinder Arsenal kampen med mindst tre mål

Arsenal har som nævnt gang i en god stime i Premier League. Her er de sidste tre runders kampe mod Southampton, West Ham og Leeds således endt med sejre.

Senest blev Leeds nedlagt på overbevisende vis med hele 4-1 på Elland Road. Her var det især de unge Arsenal-folk, der imponerede. Saka kom på tavlen, mens Emile Smith-Rowe scorede sit syvende sæsonmål og Gabriel Martinelli scorede to gange og kom dermed op på tre mål på to kampe.

Arsenal er som bekendt ikke med i en UEFA-turnering i år. Derfor går man naturligvis foruden succes i ligaen også efter at hente et trofæ. Her er Liga Cuppen den bedste mulighed – især da hold som Manchester City og United er ude.

Derudover har man fået en ønskelodtrækning i form af Sunderland. Sunderland har til trods for, at de er en stor klub tilbragt de sidste par sæsoner i League One, som de kæmper for at komme ud af.

Grundet det hårde kampprogram ventes Arsenal naturligvis, at lave et par ændringer. Det kan betyde spilletid til folk som Mohamed Elneny, Nicolas Pepé og Eddie Nketiah. Derudover kan det også være, at formstærke Emile Smith-Rowe kommer i spil. Stortalentet var nemlig på bænken mod Leeds.

Det bør være nok til at gøre det af med Sunderland, som senest spillede 1-1 på udebane mod midterholdet Ipswich.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Arsenal vinder kampen med mindst tre mål (Arsenal -2). Hos Marathonbet får man odds 2,03 på dette.