Kamp: Arsenal-Chelsea

Spilforslag: Chelsea vinder kampen

Odds: 2,14

Spilstop: 1. august kl. 18:30

Bookmaker: Mr Green

 

 

Spilforslag hver dag

 

Mr Green Følg spilforslaget nu

Kun for nye spillere | Opret dig som ny kunde, indbetal og spil for 100 kr. og få 100 kr. kontant | De 100 kr. skal gennemspilles til minimum odds 2,0 senest 60 dage efter indbetaling | Intet omsætningskrav på de 100 kr., der modtages kontant
 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

 

Denne sæsons FA Cup-finale bliver et lokalopgør mellem London-holdene Arsenal og Chelsea. Begge hold har stolte traditioner i turneringen, og vi regner bestemt med, at vi får en underholdende kamp mellem to klubber med mange offensive profiler. Arsenal fik dog ikke den bedste afslutning på turneringen. Det er en af årsagerne til, at vi har mest tiltro til, at det bliver Chelsea, som kan fejre endnu en triumf i fodboldens mest traditionsrige turnering.

 

Derfor vinder Chelsea kampen

Chelsea sikrede sig en plads i Champions League i sidste spillerunde, hvor man slog Wolverhampton. Det resultat viste sig senere ikke at få den helt store betydning, da Manchester United slog Leicester, hvilket gjorde det umuligt for Chelsea at blive overhalet uagtet derers eget resultat. Det bør dog give Chelsea god selvtillid forud for den vigtige kamp mod Arsenal.

Begge Chelseas mål kom kort inden pausen. Først scorede Mason Mount direkte på frispark. Kort efter var det Olivier Giroud, som gjorde det til 2-0. Det var franskmandens sjette mål i ni kampe, som han har været yderst formstærk siden pausen. Det er naturligvis vigtigt, da Tammy Abraham har været knap så formstærk, som tidligere på sæsonen.

Arsenal fik ikke den bedste afslutning på sæsonen. I næstsidste kamp tabte man 1-0 til bundholdet Aston Villa i en kamp, hvor Arsenal havde nul skud på mål. Herefter slog man Watford hjemme med 3-2. Det Arsenal leverede var dog langt fra prangende. Kort inden pausen var man foran med 3-0 efter to scoringer af Pierre-Emerick Aubameyang og en af Kieran Tierney. Kort inden pausen begik David Luiz dog straffespark mod Danny Welbeck. Dette scorede Troy Denney på.

Efter omkring 20 minutters spil af anden halvleg fik Welbeck reduceret yderligere med sin scoring til 3-2. Det kunne sagtens være blevet til flere mål til Watford, som havde seks skud på mål mod Arsenals 3. Derfor er Chelsea med rette favoritter forud for FA Cup-finalen.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Chelsea vinder kampen mod Arsenal. Hos Mr Green får man odds 2,14 på dette resultat.

Nye spillere hos Mr Green kan få odds boost til odds 10. Find kampagnen og den regler og vilkår her.