Kamp: Arsenal – Aston Villa

Spilforslag: Arsenal vinder kampen med mindst to mål (Arsenal -1)

Odds: 2,34

Spilstop: 31. august kl. 20:30

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Arsenal har fået en glimrende start på sæsonen. Efter tredje runde var de det eneste hold i ligaen, som havde maksimumpoint.

Nu gælder det så femte runde og denne hjemmekamp mod Aston Villa. Villa gik indtil sæsonen med ambitioner om europæisk fodbold, men de har været meget svingende. Der er allerede en del Villa-fans, som forholder sig kritisk til Steven Gerrards fremtid i klubben.

Meget tyder da også på, at Villa går endnu en svær kamp i møde. Birmingham-holdet havde det i sidste sæson meget svært mod de såkaldte “Big Six.” Det regner vi også med bliver tilfældet i dette opgør mod Arsenal.

 

Derfor vinder Arsenal kampen med mindst to mål

Aston Villa har langt fra fået nogen ønskestart på sæsonen. Vi kan tage deres første tre kampe som eksempel. Her mødte man oprykkerne Bournemouth, Everton og Crystal Palace.

For et hold med ambitioner om at spille i Europa til næste sæson skal det vel mindst give seks eller syv point. Villa formåede kun tre, som kom ved en sejr mod Everton. Det var tilmed en kneben sejr, hvor Villa måtte forsvare sig med næb og klør til sidst.

Det er bekymrende for Gerrard, at det slet ikke hænger sammen på banen. Forsvaret ser tvivlsomt ud, og især midtbanen er et stort problem. Trods spillere som Jacob Ramsey, John McGinn og Boubacar Kamara, så har man store problemer.

Disse bliver selvsagt ikke mindre mod et stærkt Arsenal-hold. Arsenals offensive folk som Ødegaard, Martinelli og Jesus bliver meget svære at håndtere for det ustabile Villa-forsvar. Vi siger, at the Gunners vinder kampen med mindst to mål.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Arsenal vinder kampen med mindst to mål (Arsenal -1). Hos Marathonbet får man odds 2,34 på dette.