Dagens spilforslag og odds: Malta taber for femte gang i træk

Spilforslag hver dag

Kamp: Armenien – Malta
Spilforslag: 1
Odds: 1,50
Bookmaker: bwin

 

Odds på Armenien-sejr her

 

Armenien med Henrikh Mkhitaryan på holdkortet skal på hjemmebane op imod lilleputnationen fra Malta. Det burde være en smal sag for værterne at sende gæsterne tilbage deres ø med et nederlag i baggagen. Særligt fordi malteserne har tabt deres seneste fire kampe på stribe uden at score et eneste mål. Der er derimod gået intet mindre end tolv mål ind imod dem. Armenerne tabte godt nok med 0-1 til Litauen i deres sidste kampe, men før det var de ubesejrede i deres fire foregående opgør mod henholdsvis Estland (0-0), Cypern (3-2), Hviderusland (4-1) og Kasakhstan (1-1).

 

Mkhitaryan skal score målene

Malta er ikke kun en lille ø i Middelhavet – det er også en lille fodboldnation. Det er nemlig ikke særligt tit, at de vinder eller spiller uafgjort. Rent faktisk skal vi helt tilbage til den 5. oktober sidste år for at finde deres sidste point. Det kom i en 1-1-kamp mod Litauen. Deres sidste sejr ligger helt helt tilbage til 6. juni, hvor de slog Ukraine med 0-1 i en venskabskamp. Der er altså ikke meget, som tyder på, at de skulle kunne slå eller spille uafgjort med Armenien i aften.

Særligt ikke fordi armenerne har udtaget alle deres stærkeste spillere, selvom de ikke formåede at kvalificere sig til sommerens slutrunde i Rusland. Det var altså sige Henrikh Mkhitaryan og alle de andre profiler er klar fra start. Arsenals playmaker er en kæmpe stjerne i hjemlandet, og der er en ganske god grund til. Han har nemlig lavet 25 mål i sine 70 landskampe, hvilket må siges at være imponerende. Særligt fordi han ikke er omringet af stjernespillere, som han har været i både Borussia Dortmund, Manchester United og The Gunners. Vi tror, at han godt kunne komme på måltavlen mod Malta og blive matchvinder.

Derfor anbefaler vi at spille på, Armenien vinder kampen til odds 1,50 hos bwin.

Læs vores Khabib vs. McGregor spilforslag

Livestream Khabib vs. McGregor på ViaPlay

 

Odds på Armenien-sejr her

 

bookmaker bwin logo