Kamp: Argentina – Venezuela

Spilforslag: Argentina vinder kampen med mindst to mål (Argentina -1)

Odds: 1,63

Spilstop: 26. januar kl. 00:30

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Argentina er i en forrygende stime, hvor man ikke tabt en fodboldkamp siden semifinalen mod Brasilien ved Copa América tilbage i 2019. Siden da har man vundet 18 kampe og spillet ti uafgjorte.

Derfor er det heller ikke overraskende, da Argentina allerede har kunne indløse deres VM-billet. Derfor handler kampen mod Venezuela primært om at holde den ubesejrede stime ved lige.

Det bør der bestemt også være gode forudsætninger for. Argentina mangler ganske vist et par profiler, som har karantæne. De bør dog stadig have rigeligt at skyde med mod et af gruppens svageste hold.

 

Derfor vinder Argentina kampen med mindst to mål

Der er allerede spillet to runder af den sydamerikanske kvalifikation tidligere i år. Her slog man Chile og Colombia med henholdsvis 2-1 og 1-0.

Dermed er man med tre kampe igen på andenpladsen blot fire point efter rivalerne Brasilien, som man fortsat mangler en kamp i mod.

Argentina må i denne kamp mod Venezuela undvære målmand Emiliano Martínez, Emiliano Buendia, Cristiano Romero og Giovani Lo Celso, som alle har modtaget to spilledages karantæne for brud på indrejseregler i Brasilien.

Dem kommer de dog næppe til at savne voldsomt meget mod Venezuela, der er bundprop i Sydamerika. De har blot skrabet 10 point sammen gennem 16 kampe.

Deres seneste kamp mod Uruguay endte med et nederlag på hele 4-1 i Uruguay. Deres første med møde med Argentina i kvalifikationen endte med et nederlag på 1-3 hjemme i Caracas.

De sidste to møder mellem holdene er endt sejre til Argentina på to mål. Vi regner med, at argentinerne endnu engang ender med at vinde med mindst to, når holdene mødes i Argentina.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Argentina vinder kampen med mindst to mål (Argentina -1). Hos Marathonbet får man odds 1,63 på dette.