Spilforslag til Argentina – Kroatien: Magiske Messi sørger for sejr

Spilforslag hver dag

Kamp: Argentina – Kroatien
Spilforslag: Lionel Messi scorer udenfor straffesparksfeltet
Odds: 7,00
Bookmaker: Unibet

 

Spil på Lionel Messi her

 

Argentina og Kroatien støder sammen i hvad der ligner et brag af en kamp. Argentinerne er nemlig pisket til sejr efter den store skuffelse mod Island, mens kroaterne sagtens kan nøjes med uafgjort. Derfor kommer vi til at se et argentinsk hold, som skal ud og jagte, mens det med stor sandsynlighed bliver et mere orienteret kroatisk mandskab. Det betyder, at der godt kunne komme en hel del argentinske frispark på kanten af feltet, og dem skal Lionel Messi selvfølgelig tage sig af. Får han for mange af dem, så hugger han også et i kassen.

 

Messi skal tilbage på sporet

I kampen mod Island som endte 1-1, der lignede Lionel Messi virkelig en skygge af sig selv. Samtlige farlige frispark blev enten sparket over mål eller i direkte i muren. De fleste husker nok også, at han brændte et straffespark på den islandske målmand, så det var virkelig en dårlig dag på kontoret for den femdobbelte Ballon d’Or-vinder. Han har slet ikke råd til endnu en offday, da hans hold simpelthen skal vinde i dag for at gå videre fra gruppen. Derfor tror vi også, at det er en helt anden Lionel Messi, som vi kommer til at se mod Kroatien.

Det behøver i øvrigt heller ikke at være på direkte frispark, at han scorer. Messi er god med begge ben, og han har et rigtig godt langskud. Hvis han får lidt for meget plads på kanten af feltet, så går han efter at knalde kuglen i kassen. Vi har på fornemmelsen, at det i dag vil lykkedes ham at komme på måltavlen, og at det godt kunne være på enten et langskud eller et frispark.

Derfor anbefaler vi at spille på, Lionel Messi scorer udenfor straffesparksfeltet til odds 7,00 hos Unibet.

 

Odds på Messi her

 

Bookmakeren Unibets logo på grøn baggrund