Dagens spilforslag – Argentina holder VM-kursen mod Chile

Kamp: Argentina – Chile

Spilforslag: Argentina vinder kampen

Odds: 1,52

Spilstop: 4. juni kl. 02:00

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Mens de europæiske tophold er i fuld gang med at varme op til EM, går det løs i den sydamerikanske VM-kvalifikation. Her er man nemlig nået til femte runde af kvalifikationen. Denne er som bekendt opbygget som en liga á ti hold.

Lionel Messi, Sergio Agüero og resten af det argentinske landshold fortsætter jagten på en plads ved VM i Qatar med en hjemmekamp mod Chile.

Argentina har hentet ti point fra deres første fire kampe. Dermed ligger de ganske lunt i svinget i kampen om de fire direkte VM-pladser.

Naboerne mod vest – Chile – har blot fire point fra deres fire første kampe og skal dermed til at op i gear. Vi regner dog med, at det bliver hjemmeholdet, som ender med at løbe med de tre point i dette opgør.

 

Derfor vinder Argentina-kampen

De seneste kampe i VM-kvalifikationen blev spillet tilbage i oktober/november. Her blev det til sejre mod Ecuador, Peru og på imponerende vis Bolivia på udebane for Argentina, mens man også fik et point mod Paraguay.

Der er naturligvis store forventninger til offensive profiler som Messi, Agüero og Inters Lautaro Martínez. Det skal dog også blive interessant at se, om Aston Villas Emiliano Martínez endelig får landsholdsdebut efter en fremragende sæson i Premier League.

Deres modstandere Chile kommer desuden til at mangle en særdeles vigtig spiller. Deres profil Arturo Vidal er nemlig ude med sygdom. Han er naturligvis en af de bærende kræfter på de chilenske hold og en svær mand at er statte.

Vi regner med, at Chile får svært ved at lukke ned for den forrygende argentinske offensiv. Hvis Martínez får debut vil Argentina også have en sikker sidste skanse, hvilket kun gør tingene sværere for Chile.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Argentina slår Chile. Hos Onside Betting får man odds 1,52 på dette væddemål.