Dagens spilforslag – Begge hold scorer i Altyn Asyr-Ashgabad

Kamp: Altyn Asyr-Ashgabad

Spilforslag: Begge hold scorer

Odds: 2,00

Spilstop: 4. maj kl. 14:00

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Følg spilforslaget nu

 

 

Sidste års mestre Altyn Asyr har ikke fået den ønskede start i Turkmenistans Yokary Liga. De har været lidt for gode til at spille uafgjort indtil videre, hvilket naturligvis koster i tabellen. Nu hedder næste opgave Ashgabad, som faktisk har fået en fremragende start på sæsonen. Der er dermed lagt op til en underholdende kamp. Vi tror, at der samtidig bliver tale om en målrig affære mellem to hold, som er ganske flittige, når det kommer til at lave mål.

 

Derfor scorer begge hold

Altyn Asyrs start har som nævnt været alt andet end optimal. De forsvarende mestre lagde ud med at spille 1-1 ude mod Sagadam, som også har fået en ringe start på denne sæson. Herefter tog man sæsonens hidtil eneste sejr, da man slog bundholdet Merw med 2-0. De efterfølgende kampe mod Köpetdag Ashgabad og Energetik endte begge 1-1.

Dagens udehold, Ashgabad, fik faktsisk en skidt start på sæson, da man tabte lokalopgøret mod Köpetdag Ashgabad. Herefte fulgte to udesejre på 1-0 mod bundholdene Energetik og Merw. Deres seneste kamp endte med at blive en regulær målfest, da de slog Nebitci med 5-2. Ashgabad er ligaens næstmest scorende hold med syv mål fra fem kampe.

De seneste fire indbyrdes opgør mellem Altyn Asyr og Ashgabad er end med mål til begge mandskaber. Disse er endt 1-1, 2-1, 3-1 og 2-1. Her har Altyr Asyr vundet to kampe, mens Ashgabad har vundet en. Det er med andre ord to hold, der har tradition for at få bolden i kassen, når de krydser klinger. Ashgabads 5-2-sejr over Nebitci viste naturligvis, at de er gode til at score mål, men også at deres forsvar er såbart. Det bør Altyn Asyr være i stand til at drage fordel af.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge hold scorer i kampen lemme Altyn Asyr og Ashgabad. Hos Onside Betting får man odds 2,00 på dette resultat