Dagens spilforslag og odds: Hjemmesejr på Mendizorrotza Stadium

Spilforslag hver dag

Kamp: Alavés – Deportivo La Coruña
Spilforslag: 1
Odds: 1,92
Bookmaker: betsafe

 

Følg spilforslaget hos betsafe

 

Alavés har vundet otte ud af deres sidste ti kampe på Mendizorrotza Stadium, og nu kommer kriseramte La Coruña på besøg. Det burde derfor være muligt for hjemmeholdet at bygge videre på den imponerende stime. Selvom Clarence Seedorf har overtaget udeholdets brandvarme trænersæde.

 

Deportivo er dårlige ude

La Coruña er et af La Ligas allerdårligste udebanehold. Det er rent faktisk kun bundproppen Málaga samt Las Palmas som har gjort det dårligere i denne sæson. På fremmed græs har de kun formået at hente seks point. Det er blevet til en sejr, tre uafgjorte og hele syv nederlag med en samlet målscore på 11-31. De lukker altså næsten tre mål ind i snit, når de ikke spiller hjemme på Estadio Riazor. I deres sidste fem udekampe er det også kun blevet til et enkelt point, da de spillede 1-1 med Villareal den 7. januar. Derudover har de tabt til henholdsvis Sevilla (2-0), Barcelona (4-0), Real Madrid (7-1) og Real Sociedad (5-0). Der er altså ikke mange ting som tyder på, at de får noget ud af deres besøg til Mendizorrotza Stadium.

Alavés er nemlig rigtig stærke på hjemmebane. De har slået Celta Vigo, Valencia, Sevilla, Formentera, Málaga, Las Palmas, Getafe og Espanyol siden den 4. november, og derudover har de spillet uafgjort med Leganes samt tabt til Eibar. De har altså ikke tabt på hjemmebane i omkring to en halv måned, og den stime kan sagtens forsætte lidt endnu, når man tænker på, hvor dårligt kørende Deportivo La Coruña er.

Clarence Seedorf og co. kommer til at få det svært i dette opgør, og vi tror på, at de taber endnu en gang på fremmed græs. Det vil isolere dem nede i bunden sammen med Málaga, Las Palmas og Levante. Alavés kan derimod udbygge hulet til nedrykningsstregen til ni point.

Derfor anbefaler vi at spille på, Alavés vinder kampen til odds 1,92 hos betsafe.

 

Følg spilforslaget hos betsafe

 

Betsafe logo