Dagens spilforslag og odds: Lewandowski bliver matchvinder i Amsterdam

Spilforslag hver dag

Kamp: Ajax Amsterdam – Bayern München
Spilforslag: 2
Odds: 2,06
Bookmaker: NordicBet

 

Odds på Bayern-sejr hos NordicBet

 

Danskerklubben Ajax Amsterdam har gjort det fantastisk indtil videre i Champions League-gruppespillet, hvor de endnu ikke har prøvet at tabe i Gruppe E. Nu kommer de mangedobbelte tyske mestre fra Bayern München dog på besøg, og vi tror, at hollændernes flotte stime af ubesejrede opgør får en brat afslutning. Robert Lewandowski og co. skal således forsøge at modbevise kritikerne ved at tage tre point og derved sikre førstepladsen, I Bundesligaen er de allerede syv point efter ærkerivalerne fra Borussia Dortmund, så der er brug for en solid sejrsstime for at komme tilbage i kampen om guldet.

 

Niko Kovač er en presset mand

Ajax har ikke tabt en eneste fodboldkamp siden den 23. september. Her måtte de se sig slået med 3-0 af PSV på Philips Stadion i Eindhoven. Siden da er det blevet til tretten sejre og to pointdelinger, og den ene af disse var på Allianz Arena, hvor de højst overraskende fik 1-1 mod Niko Kovač og co. Nu er spørgsmålet så, om de kan gentage den imponerende bedrift, og vi hælder mest til at svaret på det spørgsmål er nej.

Bayern ligner nemlig mere og mere sig selv efter tre sejre på stribe med en samlet målscore på 10-2. Først bankede de Benfica med 5-1 på eget græs. Herefter tog de en tur til Bremen og slog Gladbach med 1-2. I lørdags var der ingen slinger i valsen mod Nürnberg på hjemmebane, hvor det blev til en stensikker 3-0-sejr. Blandt andet på to scoringer af Robert Lewandowski. Den polske målmaskine kunne sagtens få netmaskerne til at blafre igen i Amsterdam. Måske endda mere end en gang.

I vores optik ender det her med at blive en målrig og underholdende duel, som forhåndsfavoritterne fra den tyske hovedstad ender med at trække sig sejrrigt ud af.

Derfor anbefaler vi at spille på, Bayern München vinder kampen til odds 2,04 hos NordicBet.

 

Odds på Bayern-sejr hos NordicBet

 

Nordicbets logo og slogan på blå baggrund