Kamp: Al Ahly – Wydad AC

Spilforslag: Wydad AC vinder kampen

Odds: 2,44

Spilstop: 30. maj kl. 21:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Så er det blevet tid til at finde vinderen af dette års CAF Champions League. Finalen står mellem egyptiske El Ahly fra Kairo og marokkanske Wydad AC fra Casablanca.

Egypterne er forsvarende vindere og har faktisk vundet de sidste to sæsoner. De er tilmed også det hold med flest sejre gennem tiderne med deres i alt 10 triumfer i turneringen.

Wydad er på lidt mere beskedne to Champions League-titler – den seneste kom for fem år siden, hvor de slog netop Al Ahly i finalen. Dengang blev denne afgjort over to kampe, som tilsammen blev vundet med 2-1 af Wydad.

Vi har tiltro til, at marokkanerne gentager kunststykket fra dengang og endnu engang lykkes med at slå Al Ahly. De har desuden den fordel, at finalen skal spilles på deres hjemmebane Stade Mohammed V i Casablanca.

 

Derfor vinder Wydad AC kampen

Wydad er ganske godt kørende i deres hjemlige liga. Her har de hentet 13 af 15 mulige point i deres sidste fem ligakampe.

Her har man tilmed mødt FAR Rabat og MAS Fes, som begge ligger i toppen af ligaen. Disse kampe endte henholdsvis 3-0 og 1-1.

I Champions Leagues semifinaler stod den på to kampe mod Petro Luanda fra Angola. Her sikrede man et glimrende udgangspunkt med en 3-1-sejr i Angola. Finalebilletten blev spillet hjem med 1-1 hjemme i Marokko.

Der var heller ikke den store tvivl om Al Ahlys deltagelse i finalen. Egypterne bankede algeriske ES Sétif med 4-0 i første semifinale og spillede 2-2 i returopgøret.

De er dog ikke alt for godt kørende i den hjemlige liga. De er ganske vist qua deres Champions League-succes en del kampe bagud, men deres sidste fem kampe har blot kastet seks point af sig.

Det er især målscoringen, som har været et problem. På den front er det nemlig blot blevet til tre scoringer i løbet af de fem ligakampe. Derfor kan de meget vel få det svært mod Wydad.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Wydad AC vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 2,44 på dette.