Kamp: AGF – Silkeborg IF

Spilforslag: Der scores under 2,5 mål i kampen

Odds: 1,96

Spilstop: 26. november kl. 19:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Det bliver et vigtigt opgør i kampen om top seks, når Silkeborg gæster AGF på Ceres Park. Silkeborg indtager inden denne runde den vigtige sjetteplads umiddelbart foran AGF, som er fire point efter.

Der resterer blot seks point seks kampe af grundspillet, så dette er en reel nøglekamp. Silkeborg har ikke tabt deres sidste syv ligakampe, og AGF har set lovende ud de sidste par kampe.

Vi regner med, at vi får en ganske jævnbyrdig affære at se i Aarhus, hvor det ender med, at der scores under tre mål, når det går løs fredag aften.

 

Derfor scores der under 2,5 mål i kampen

Som nævnt har hjemmeholdet AGF gjort det godt i deres sidste par Superligakampen. Her har man spillet 0-0 i Odense, slået FC Midtjylland med hele 3-0 og seneste hentet et point ude mod FC København.

Ser man på aarhusianernes seneste fem Superligakampe, så har de en samlet målscore på 5-2. Her har de vel at mærke mødt hele fire hold fra top seks. Det siger lidt om deres defensive styrke.

Nu står de overfor et Silkeborg-mandskab, der som nævnt også har været svære at slå på det sidste. De har dog også haft svært ved at vinde, hvilket betyder, at de er blevet overhalet af Brøndby. Silkeborgs sidste fem kampe har resulteret i fire uafgjorte og blot én sejr.

De uafgjorte kampe er endt med tre gange 1-1 og en 0-0-kamp mod FCK. Derudover bankede man også kriseramte SønderjyskE med 6-0.

Vi regner dog med, at det bliver en tæt kamp mod AGF, der som nævnt også har været særdeles stærke defensivt. Derfor mener vi ikke, at der er lagt op til nogen målfest i Aarhus.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores under 2,5 mål i kampen mellem AGF og Silkeborg IF. Hos Marathonbet får man odds 1,96 på dette.