Kamp: AGF-Randers FC

Spilforslag: Der scores under 2,5 mål i kampen

Odds: 1,73

Spilstop: 28. maj kl. 19:00

Bookmaker: Mr Green

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Mr Green Følg spilforslaget nu

Kun for nye spillere | Opret dig som ny kunde, indbetal og spil for 100 kr. og få 100 kr. kontant | De 100 kr. skal gennemspilles til minimum odds 2,00 senest 60 dage efter indbetaling | Intet omsætningskrav på de 100 kr., der modtages kontant

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

 

Endelig vender Superligaen tilbage. Der er efterhånden gået 2,5 måneder siden sidste kamp, som også var med AGF som deltager. Efterfølgende var næste kamp på programmet den udsatte kamp mellem AGF og Randers. Nu skal slaget om østjylland endelig afvikles. Det er et opgør, som Randers mildt sagt har domineret gennem de sidste mange år. AGF har dog gang i deres bedste sæson gennem lang tid, så man kan med rette forvente en jævnbyrdig kamp. De sidste par opgør mellem holdene var været ganske fattige på mål. Det tror vi også vil være tilfældet denne gang, hvor vi siger, at der kommer under 2,5 mål.

 

Derfor scores der under 2,5 mål

Randers har som nævnt haft godt tag i AGF gennem de sidste mange opgør mellem holdene. Af de sidste ti derbyer har Randers nemling vundet hele syv, mens det i de resterende tre er blevet til uafgjort. Det er selvsagt en imponerende statistik, som man nok ikke er stolte af i Århus. Værst gik det tilbage i september 2017, da Randers bankede AGF med 4-1 i Århus. Denne sæsons første kamp i Randers endte med en 2-0-sejr til hjemmeholdet på mål af Emil Riis og Alhaji Kamara i anden halvleg.

Det største spørgsmålstegn forud for det nye kapitel i dette lokalopgør er naturligivs, hvor holdene står formmæssigt. AGF er et af de hold, som har valgt ikke at spille træningskampe frem mod ligaen genstart. Randers har afviklet én træningskamp. Det skete, da man hjemme slog Vendsyssel FF med 2-1. Her stod Emil Riis og Vito Hammershøy-Mistrati for målene. Det er dog svært at tolke alt for meget på det ene resultat.

 

En vital kamp

De seneste kampe mellem AGF og Randers har ikke ligefrem været målorgier. Faktisk er der scoret under 2,5 mål i otte af de sidste ti møder mellem holdene. Denne kamp er som nævnt en kamp, som har været udsat. Med en sejr kan Randers bringe sig på samme antal point som AaB, der indtager den sjetteplads, som giver en billet til slutspillet og har bedst målscore af de to hold. Randers’ to sidste kampe i grundsillet er mod Hobro og FCK, så hvis de ikke får tre point mod AGF, ser det svært ud. AGF skal samtidig bruge en sejr til at holde de mange forfølgere i kampen om tredjepladsen bag sig. Begge hold ved altså, der er ikke er råd til fejltagelser. Vi tror derfor, at der er gode chancer for, at de gået forsigtigt til værks, og at det østjyske derby bliver interessant men målfattigt.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores under 2,5 mål i kampen mellem AGF og Randers FC. Hos Mr Green får man odds 1,73 på dette resultat.

Nye kunder hos Mr Green kan modtage odds boost til odds 10,00 på sejr til AGF. Find kampagnen her.