Dagens spilforslag – AGF fortsætter deres march mod medaljer

Kamp: AGF-OB

Spilforslag: AGF vinder kampen

Odds: 2,10

Spilstop: 1. juni kl. 19:00

Bookmaker: ComeOn!

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Følg spilforslaget nu

 

 

Den udsatte kamp mellem AGF og Randers fik den ære at være kampen, som åbnede Superligaen igen efter dens lange ufrivillige pause. Her fik AGF i kampen overtid sikret sig et 1-1-resultat. Det var ikke overraskende topscorer Patick Mortensen, som var manden med det forløsende mål. Randers er hold, som AGF har haft det svært med gennem sidste mange sæsoner, så uafgjort er bestemt ingen katastrofe for århusianerne. Nu gælder det en af sæsonens helt store suffelser – OB.

 

Derfor vinder AGF kampen

Det uafgjorte resultat mod Randers betyder, at AGF er så godt som sikre på top seks. Randers er holdet, som indtager syvendepladsen, og der skal ske noget helt vildt, hvis de skal snuppe en plads i top seks på bekostning af AGF. Det betyder samtdig, at OB bliver den på papiret letteste modstander, som AGF kommer til at stå overfor fra nu af og til sæsonens afslutning. Efter kampen mod OB venter en kamp mod AaB og derefter mesterskabsspillet. Derfor er det med at få tanket point på kontoen i netop den kamp.

AGF viste som nævnt mod Randers, hvor mentalt stærke de er. I en kamp mod en lokalrival, som man historisk har haft det mere end svært mod, lykkedes det alligevel til sidst at få trukket en kanin op af hatten. Den kanin var Patrick Mortensen, som scorede sit 11. sæson mål to minutter inde i kampens overtid på oplæg fra Jakob Ankersen. AGF sad på spillet i anden halvleg, hvor de skabte flere chancer, så deres udligning var bestemt fortjent.

 

Fynsk skuffelse

OB har inden sæson genoptages spillet testkamp mod AaB. Den kamp endte med at blive en underholdende affære, da AaB vandt med 4-3. Det er ingen hemmelighed, at OB havde sat næsen op efter en placering i top seks. Derfor er det naturligvis skuffende for dem, at de nu skal bruge slutningen af sæsonen i nedrykningsspillet. En god forklaring på, hvorfor OB er, hvor de er i ligaen er, at formen gennem de sidste mange kampe været elendig. I deres sidste ni kampe før ligaen blev stoppet havde OB ikke vundet én eneste af disse. Vi tror derfor, at OB kommer til at få det svært mod David Nielsens AGF-hold, der som sagt stadig har alt at spille for.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: AGF vinder kampen mod OB. Hos ComeOn! får man odds 2,10 på dette resultat.

Hvis man spiller 10 kroner hos ComeOn! deltager man i lodtrækningen om en sportsrejse til en værdi af 25.000 til USA. Her vil man få stor oplevelse ved en NFL playoff-kamp. Konkurrencen er udelukkende for danske kunder hos ComeOn. Læs mere om konkurrencen her.