Kamp: AGF-Honka

Spilforslag: AGF (-1)

Odds: 2,40

Spilstop: 27. august kl. 19:00

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Bookmaker is inactive

 

 

AGF kronede en succefuld sæsonen med bronzemedaljer og en plads i Europa League-kvalifikationen, Det skete, da man hjemme i Aarhus slog OB med 2-1 i play-off-kampen om billetten til Europa. Første opgave for AGF bliver finske Honka, som vandt det finske play-off spil om en plads i kvalifikationen.

 

Derfor vinder AGF med mindst to mål

AGF var imponerende i de store kampe i mesterskabsspillet, hvor de blandt andet gjorde rent bord ved at vinde begge deres kampe mod både FCK og FC Midtjylland. Det var nok til at sikre dem bronzen foran Brøndby og en plads i play-off-finalen, hvor de som nævnt mødte OB.

Her sikrede mål af Patrick Mortensen og Bror Blume AGF en plads i Europa. Især Patrick Mortensen havde en forrygende sæson, hvor han endte med at få scoret hele 17 mål. Nu får han så chancen for at vise sig frem i Europa.

Honka er 11 kampe inde i den nye sæson og har endnu tilgode at tabe i ligaen. Med til historien hører dog, at de har spillet hele syv af disse 11 kampe uafgjort og altså blot vundet fire. De mange uafgjorte kamp er årsagen til, at de trods den flotte statistik er seks point fra førstepladsen.

Finnernes store profil er den camerounske angriber Jean Marie Dongou. Han har sin fodbold opdragelse i Barcelona og har siden da været i klubber som Real Zaragoza, Gimnàstic og CD Lugo. Han kom til Honka i vinters på en fri transfer. I denne sæson er han efter ti kampe oppe på seks scoringer. Han er med andre ord en mand, som AGF skal holdet et vågen øje med.

AGF bør dog være det niveau over Honka, som gør at de kan sikre sig en relativt sikker sejr.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: AGF vinder kampen mod Honka med mindst to mål. Hos Onside Betting får man odds 2,40 på dette resultat.