Dagens spilforslag – Tiltrængt AGF-succes

Kamp: AGF – FC Nordsjælland

Spilforslag: AGF vinder kampen

Odds: 1,76

Spilstop: 7. marts kl. 19:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Der var inden starten på forårssæsonen lagt op til, at AGF skulle på jagt efter en plads i mesterskabsspillet. Tre point efter forårets første to spillerunder gør dog, at det ikke bliver nogen let mission.

Sidste uge skuffede AGF ved at tabe 3-2 til Superligaens bundprop Vejle. Dermed er man nu fem point fra sjettepladsen, som giver adgang til mesterskabsspillet med blot tre kampe igen.

Derfor skal der også tre point på bordet, når man hjemme møder FC Nordsjælland, som er i frit fald og uden sejr i deres seneste 13 kampe i Superligaen.

 

Derfor vinder AGF kampen

AGF var tæt på en mindre katastrofe i deres første kamp mod SønderjyskE. Man kom nemlig bagud med 0-2 mod bundholdet. Det lykkedes dog for aarhusianerne at få kæmpet sig til en 3-2-sejr efter noget tvivlsomt målmandsspil i SønderjyskE-målet.

I den efterfølgende kamp mod det andet bundhold, Vejle, så det godt ud, da man efter 17 minutter kom foran med 2-1. Vejle udlignede dog kort inden pausen fik i dyb overtid sikret sig en 3-2-sejr.

Dermed har AGF og Jack Wilshere kniven for struben, hvis de skal sikre sig en plads i top seks. Heldigvis har man et fornuftigt program. Det kræver dog en sejr over FC Nordsjælland.

FC Nordsjælland vandt fire af deres første seks kampe. Siden da har de dog ikke hentet tre point, og de er blot fem point over stregen. Senest blev det til et point mod Randers, men der skal mere til for at komme fri af bundstriden.

Sæsonens første opgør mellem disse hold sluttede 0-0. Det resultat kan ingen af holdene være tjent med i dag. Vi mener, at AGF bør have kvalitet nok til at straffe Nordsjælland-forsvaret, som har haft meget svært ved at holde buret rent.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: AGF vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 1,76 på dette.