Dagens spilforslag – Ny FCK-sejr i Aarhus

Kamp: AGF – FC København

Spilforslag: FC København vinder kampen

Odds: 2,20

Spilstop: 15. august kl. 18:00

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

FC København har otte point efter Superligaens første fire spillerunder. Det lader dog til, at man for alvor er kommet op i gear i den hjemlige liga med sejre over OB og senest de regerende danske mestre – Brøndby.

Nu gælder det så endnu en storkamp ude mod AGF. Aarhusianerne har mildest talt ikke fået den bedste start på sæsonen med blot to point efter fire runder. Man har tilmed tabt sine to sidste kampe mod Randers og AaB.

Vi regner da også med, at FC København ender med at snuppe de tre point i Aarhus, når det går løs på Ceres Park.

 

Derfor vinder FC København kampen

FC København lagde ud med at spille sæsonens to første ligakampe mod AaB og Silkeborg uafgjorte. Derefter blev det dog som nævnt til sejre over OB og Brøndby.

Det er naturligvis først og fremmest sidste rundes sejr over Brøndby, som man fryder sig over. Her endte det med en 4-2-sejr i Parken, da Jonas Wind scorede to gange, mens Davit Kholcholava og Pep Biel lavede en kasse hver. Dermed er Wind oppe på tre ligamål indtil videre.

Nu gælder det så opgøret mod AGF, der som nævnt har haft det svært i denne sæson. Foruden de føromtalte problemer i Superligaen er man blevet ydmyget i Europa.

AGF var nemlig ligesom FCK med i UEFA Conference League. Her cruisede FCK gennem anden runde med en samlet 9-1-sejr over hviderussiske Torpedo Zhodino. AGF kom dog i store problemer mod upåagtede nordirske Larne FC, og man endte med at tabe 2-3 samlet.

Vi mener, at FC Københavns opadgående formkurve i Superligaen kombineret med AGFs store problemer gør københavnerne til klare favoritter i dette opgør.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: FC København vinder kampen. Hos Onside Betting får man odds 2,20 på dette væddemål.