Dagens spilforslag – AGF og Brøndby kommer begge på tavlen

Kamp: AGF – Brøndby IF

Spilforslag: Begge hold scorer i kampen

Odds: 1,74

Spilstop: 18. juli kl. 19:00

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Der venter et brag af en kamp på Ceres Park, når de regerende mestre Brøndby IF kommer på besøg. Det er naturligvis det på papiret største opgør i Superligaens første runde.

Det bliver naturligvis interessant at se, hvor de to hold står efter vinterpausen. Vi regner dog med, at der tale om en ganske tæt kamp, hvor vi ender med at få begge mandskaber på tavlen.

 

Derfor scorer begge hold

Brøndby har spillet fire træningskampe frem mod dette opgør. Her er det blevet til sejre mod IFK Göteborg og SønderjykE på henholdsvis 2-1 og 4-1. Det er desuden blevet til 1-1 mod OB og senest Holstein Kiel.

På transfermarkedet har det mest været gang i salgene. Her har man blandt andet sagt farvel til Marvin Schwäbe, Anthony Jung og Hjörtur Hermansson, som begge er skiftet på fri transfere til henholdsvis FC Köln, Werder Bremen og Pisa.

Derudover har man naturligvis også solgt Jesper Lindstrøm til tyske Frankfurt for 52 millioner kroner. Det bliver naturligvis en mand, som bliver savnet i Brøndby-offensiven.

Der er dog heldigvis stadig en del at skyde med. Sidste års Superliga-topscorer Mikael Uhre er i skrivende stund heldigvis stadig på lønningslisten. Han scorede hele 19 mål på 31 kampe i sidste sæson.

AGF har spillet tre træningskampe mod Superliga-mandskaber i form af FC Nordsjælland, FC Midtjylland og AaB. Her endte det med nederlag mod FC Nordsjælland og AaB, mens det blev til 0-0 mod FC Midtjylland.

Det er selvsagt ikke den bedste optakt mod den nye sæson. AGF har også sagt farvel til profileren Casper Højer, som er blevet solgt til Sparta Prag. Ind er kommet målmanden Jesper Hansen fra FC Midtjylland og ikke mindst den polske angriber Dawid Kurminowski i MSK Zelina.

Han scorede sidste år 26 mål på 41 kampe. Vi regner med, at han og resten af AGF-holdet kan komme på tavlen mod et Brøndby-forsvar, der som nævnt har mistet deres målmand fra mesterskabssæsonen.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge hold scorer i kampen mellem AGF og Brøndby IF. Hos Onside Betting får man odds 1,74 på dette væddemål.