Dagens spilforslag – Underholdende kamp i vente i Aarhus

Kamp: AGF – Brøndby IF

Spilforslag: Der scores over 2,5 mål i kampen

Odds: 1,71

Spilstop: 20. maj kl. 20:00

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Det ligger fast, at AGF som minimum bliver nummer fire i dette års Superliga. Skal de slutte højere end det, vil det kræve en sejr mod Brøndby i sæsonens sidste hjemmekamp. Hvis FCK dagens inden slår FC Midtjylland har AGF dog intet at spille for i denne kamp.

Samtidig er Brøndby tvunget til at gå efter de tre point, hvis de skal holde liv i deres drømme om at blive danske mestre. Der har allerede været målrige kampe mellem disse hold i denne sæson, og det regner vi også med bliver tilfældet denne gang, når det går løs på Ceres Park i Aarhus.

 

Derfor scores der over 2,5 mål i kampen

AGF har vundet deres sidste to Superligakampe i træk, hvilket ikke er sket siden før vinterpausen. Det skete efter sejre mod Randers og FC Nordsjælland på 1-0 og 3-1.

AGF tre sejre i slutspillet er kommet mod netop Randers og FC Nordsjælland, som umiddelbart er de to svageste hold i mesterskabsspillet. Begge kampe mod FCK blev tabt, mens man også tabte til FC Midtjylland og fik 2-2 ude mod Brøndby.

Det vidner om, at AGF har det svært, når de har mødt topholdene her i mesterskabsspillet. De skal dog i denne kamp forsøge at udnytte, at Brøndby som nævnt er tvunget til at gå efter de tre point.

Brøndbys mesterskabschancer led som nævnt et knæk sidste weekend med 2-1-nederlaget til FC København. Som om det ikke var nok endte man også med at miste Jesper Lindstrøm på grund af et ganske unødvendigt rødt kort. Dermed er han ude resten af sæsonen.

Brøndby har dog stadig mange offensive strenge at spille på. En af disse er naturligvis Mikael Uhre, som er topscorer inden starten på næstsidste runde. AGF har dog også deres egen målmaskine i form af Patrick Mortensen, som er på 15 mål – to færre end Uhre.

Vi regner med, at en kamp med så meget på spil og store offensive kapaciteter på banen kommer til at resultere i mindst tre scoringer.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores over 2,5 mål i AGF – Brøndby IF. Hos Onside Betting får man odds 1,71 på dette resultat.