Dagens spilforslag og odds: Total tæt affære på Ceres Park

Spilforslag hver dag

Kamp: AGF – AC Horsens
Spilforslag: Første halvleg ender uafgjort
Odds: 2,10
Bookmaker: bet365

 

Odds på X i pausen her

 

AGF er inde i en kæmpe krise, da de ikke har smagt sejrens sødme siden den 26. september, hvor de formåede at banke upåagtede Aarhus Fremad med 1-5 i pokalen. Siden da er det blevet til tre pointdelinger og fire nederlag med en samlet målscore på 7-14. Som om det ikke var slemt nok, så har de ikke fået kuglen i kassen deres seneste to opgør. AC Horsens leder også med lys og lygte efter en succesoplevelse, da de har tabt to og spillet to uafgjorte i deres sidste fire kampe.

 

Total tæt affære

Århusianerne startede sæsonen rigtig godt ud, og de gik lang tid som ubesejrede, men nu er gassen for alvor gået af ballonen. De er røget helt ned på en 11. plads med 18 point, men der er dog kun mellem tre og fire point op til det forjættede land, som hedder top seks. Der skal dog snart nogle sejre på bordet, hvis de vil leve op til målsætningen om at spille mesterskabsslutspil om ti spillerunder. Derudover skal de finde deres defensive stabilitet frem igen, for den virker til at være pistvæk for tiden.

Horsensianerne ligger på en delt fjerdeplads sammen med både OB, SønderjyskE, Brøndby IF og AaB. Disse fem mandskaber kommer til at kæmpe en benhård kamp om de sidste top seks-placeringer efter 26. spillerunde. Begge mandskaber vil hjertens gerne vinde denne kamp, men må for alt i verden ikke tabe. Det plejer at betyde målfattige og totalt tætte opgør, hvilket vi også satser på bliver tilfældet i aften på Ceres Park & Arena. Umiddelbart ligner de første 45 minutter en tør omgang, hvor der slet ikke bliver scoret. 0-0 i pausen er vores bedste bud på et plausibelt resultat.

Derfor anbefaler vi at spille på, første halvleg ender uafgjort hos bet365. I skrivende stund belønnes det med odds 2,10.

 

Odds på X i pausen her

 

Bookmakeren bet365s officielle logo. Hos bookmakeren kan man sætte Vuelta Espana 2018 odds på både samlet vinder og de forskellige etaper.