Kamp: AGF – AaB

Spilforslag: Begge hold scorer

Odds: 1,88

Spilstop: 18. oktober kl. 19:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

AGF og AaB havde vidt forskellige oplevelser sidste spillerunde. AGF måtte indkassere et nederlag på hele 4-0 i Herning. AaB kunne derimod juble over en sejr af samme størrelse hjemme i Aalborg, hvor SønderjyskE var på besøg.

Den sejr gør, at AaB fortsat er særdeles god med i den sjove ende af tabellen. AGF er derimod blot fire point fri af stregen. De har dog fortsat gode muligheder for at nå en plads i mesterskabsspillet, da dette års Superliga er yderst tæt.

Vi regner med, at der bliver tale om en tæt kamp på Ceres Park, hvor det ender med, at vi ender med at få begge hold på tavlen i denne kamp.

 

Derfor scorer begge hold i kampen

AGF skal bare videre efter sidste rundes 4-0-nederlag til FC Midtjylland. Det skal retfærdigvis siges, at de faktisk var godt kørende inden den kamp.

I de forrige fire kampe havde man således hentet ti af 12 mulige point. FC Midtjylland fører Superligaen, så det er på sin vis ikke nogen katastrofe at tabe til dem, selvom 4-0 er meget.

Derfor er det vigtigt, at man spiller en god kamp mod AaB. Aalborg-klubben hentede sidste weekend en 4-0-sejr over SønderjyskE, som lunede efter forrige rundes nederlag til Brøndby.

En af de ting, som har karakteriseret AaB er, at de har været dygtige til at lave mål. De har således scoret i deres sidste otte Superligakampe på stribe. Begge hold har scoret i halvdelen af disse otte kampe.

Sæsonens første møde mellem holdene endte med en 2-0-sejr til AaB hjemme i Aalborg. Vi regner dog som nævnt som minimum med mere modstand fra AGF’s side denne gang.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge hold scorer i kampen mellem AGF og AaB. Hos Marathonbet får man odds 1,88 på dette.