Dagens spilforslag – AGF sikrer sig europæisk fodbold

Kamp: AGF – AaB

Spilforslag: AGF vinder kampen

Odds: 1,86

Spilstop: 28. maj kl. 19:00

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

AGF skal for andet år i træk spille play-off-kamp mod vinderen af nedrykningsspillet om en plads i europæisk fodbold. Denne gang er der tale om en kamp mod AaB, hvor der er en plads i den nye UEFA Conference League på højkant.

AGF havde den fordel, at de i weekenden kunne spare deres profiler om FCK, da det allerede inden runden lå fast, at man ville slutte på fjerdepladsen. AaB skulle derimod vinde deres kamp mod SønderjyskE for at sikre sig syvendepladsen.

Vi regner med, at de friske AGF-hold for andet år i træk kvalificerer sig til europæisk fodbold ved at slå vinderen af nedrykningsspillet.

 

Derfor vinder AGF kampen

AGF sikrede sig sidste år en plads i kvalifikationen til Europa League ved at vinde play-off-kampen. Her mødte de OB, som havde vundet nedrykningsspillet. Kampens resultat blev en 2-1-sejr til AGF efter scoringer af Bror Blume og Patrick Mortensen.

Allerede inden næstsidste runde mål Brøndby lå det fast, at AGF ikke kunne slutte dårligere end nummer fire. Den kamp endte som bekendt med et 2-1-nederlag.

Derefter ændrede man på syv pladser inden søndagens møde med FC Midtjylland. Derfor kom det ikke som noget større chok, da den kamp endte med en stensikker 4-0-sejr til FC Midtjylland.

Nu skal de dog præstere mod et AaB-hold, som imponerede ved at slå SønderjyskE med hele 4-0. Det resultat betød, at man overtog førstepladsen i nedrykningsspillet.

AaB har dog været svingende i løbet af nedrykningsspillet fik man eksempelvis blot ét point fra to kampe mod stort set dødsdømte AC Horsens.

De har desuden ikke gode minder fra Ceres Park. Sidst de var en tur sydpå i Aarhus blev de sendt hjem med et 3-0-nederlag i bagagen. Det var en dag, hvor især Jón Dagur Thorsteinsson var i hopla med to scoringer og en assist.

Vi regner med, at det bliver endnu en sejr sejr til AGF, som dermed igen vil kunne forberede sig på europæisk fodbold.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: AGF slår AaB. Hos Onside Betting får man odds 1,86 på dette væddemål.