Dagens spilforslag – Adanaspor-sejr den 24.

Kamp: Adanaspor – Kocaelispor

Spilforslag: Adanaspor vinder kampen

Odds: 2,43

Spilstop: 24. december kl. 18:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Det er juelaften, men der spilles naturligvis stadig fodbold rundt omkring i verden. Et af disse steder er Tyrkiet. Her mødes Adanaspor og Kocaelispor nemlig i den næstbedste række.

Begge hold ligger i midten af tabellen. Vi har dog tiltro til, at det mere formstærke hjemmehold får bugt med oprykkerne Kocaelispor og ender med at løbe med de tre point i Adana.

 

Derfor vinder Adanaspor kampen

Adanaspor fik en skidt start på sæsonen med blot én sejr i deres første otte ligakampe. Siden da har man dog formået at vinde fem gange i de efterfølgende ni kampe og blot tabt to af disse.

Senest blev det til en vigtig 1-0-sejr over Istanbulspor. Her blev forsvarsspilleren Isaac Donkor matchvinder. De tre point betyder at man nu har fire point ned til stregen og blot to point op til playoff-pladserne og dagens modstander Kocaelispor.

Kocaelispor er oprykkere i denne sæson. Deres fine placering skyldes især en periode tidligere på sæsonen, hvor det blev til imponerende fire sejre på stribe.

Formen er dog dalet betragteligt siden da. Deres senest seks kampe har således blot budt på én sejr. Derudover er det blevet til en uafgjort og fire nederlag. Senest spillede man hjemme 1-1 med Eyüpspor.

Derudover har Kocaelispor smidt point i et par kampe, som de med deres placering in mente burde have vundet. Her tænker vi især på forrige rundes 3-2-nederlag til bundholdet Altinordu. Derudover har man også tabt til Manisa FK, som også ligger på en nedrykningsplads.

Vi mener, at Adanaspor med deres gode form in mente bør være favoritter til at tage de tre point hjemme mod Kocaelispor, der som nævnt er nede i en bølgedal pt.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Valencia CF vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 2,75 på dette.