Dagens spilforslag – AC Milans stime fortsætter

Kamp: AC Milan – AS Roma

Spilforslag: AC Milan vinder kampen

Odds: 2,05

Spilstop: 26. oktober kl. 20:45

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Følg spilforslaget nu

 

 

AC Milan har fået en fænomenal start på denne sæson i samtlige turneringer. Dette gælder især i Serie A, hvor man har maksimumpoint efter de første fire kampe. Dermed indtager man naturligvis ligaens førsteplads. Med en sejr over Roma kan de endda udbygge deres føring til fire point. Vi regner da også med, at Milans triumftog fortsætter mod romerne.

 

Derfor vinder Milan kampen mod Roma

AC Milan fik en elendig start på de sidste sæson, men derefter gik det faktisk ganske glimrende. Faktisk var man ubesejrede i sine sidste 12 Serie A-kampe. Det gjorde, at man sluttede på en sjetteplads og derved kvalificerede sig til Europa League.

Denne gode stime er som nævnt fortsat ind i den nye sæson. Det betyder, at man nu ikke har tabt sine sidste 16 ligakampe. Milan lagde i denne sæson ud med at slå Bologna med 2-0 på to scoringer af Zlatan Ibrahimovic. Derefter fulgte endnu en 2-0-sejr over Crotone. Denne gang efter scoringer af Franck Kessié og Brahim Díaz.

Næste kamp resulterede i en overbevisende 3-0-sejr mod oprykkerne Spezia. Her scorede Rafael Leao to mål, mens det sidste blev scoret af Theo Hernández. I seneste kamp mødte man lokalrivalen Inter. Her blev det til en 2-1-sejr til Simon Kjær og Milan over Christian Eriksen og Inter. Begge Milans mål blev ved den lejlighed scoret af Zlatan.

Zlatan har været den helt store profil hos AC Milan med fire mål i to kampe. Han missede kampene mod Crotone og Spezia med sygdom, men han viste mod Inter, at han er lige så stærk som før sygdommen.

Nu står han og holdkammeraterne overfor Roma, som har haft en blandet sæsonstart med syv point fra de første fire kampe. Disse er kommet i hus via sejre over Udinese og Benevento, en uafgjort mod Juventus. Derudover tabte man til Hellas Verona i første kamp.

Vi tror som nævnt, at AC Milans enorme selvtillid og Zlatans vanvittige målform vil føre dem til sejren mod Roma.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: AC Milan vinder kampen mod AS Roma. Hos Onside Betting får man odds 2,05 på dette væddemål.