Dagens spilforslag – Begge hold scorer i Horsens

Kamp: AC Horsens – Lyngby BK

Spilforslag: Begge hold scorer

Odds: 1,75

Spilstop: 25. juni kl. 19:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Superligaens to oprykkere mødes i denne kamp på CASA Arena i Horsens. Hjemmeholdet fik en drømmestart på sæsonen med en sejr i Parken i første spillerunde.

Nu gælder det så sæsonens første møde med Lyngby, som man sidste sæson vandt 1. Division foran. Der havde de undervejs et par ganske tætte kampe, mens de jagtede Superliga-fodbold.

Det mål indfriede de altså, og vi regner med, at dette bliver endnu en tæt kamp mellem disse to hold. Vi regner da også med, at de begge lykkes med at komme på tavlen i dette opgør.

 

Derfor scorer begge hold

AC Horsens kunne som nævnt ikke have bedt om en meget bedre start på Superligaen 2022/23. Man havde fået tildelt den hårdest mulige modstander i første kamp – de forsvarende mestre FCK i Parken.

Her havde Horsens dog en klar gameplan som de fulgte til perfektion. Defensiven holdt stand og gjorde det svært for FCK at spille sig frem til de helt store chancer.

Begge hold fik desuden mål annulleret af VAR undervejs. Forløsningen kom efter en times spil, da Lubambo Musonda bragte Den Gule Fare på 1-0. Den føring blev flot forsvaret. Det var Horsens tredje sejr i deres sidste fire udekampe mod FCK.

Dagens modstander Lyngby fik også en fin start på sæsonen med 2-2 mod sidste sæsons bronzevindere fra Silkeborg. Det må dog ærgre de kongeblå lidt, at man satte en 2-0-føring over styr.

Det vidner dog om, at der er mål i dette Lyngby-hold. De har allerede vist, at de kan score mod Horsens. Sidste sæson endte tre af holdenes kampe 2-1. Vi siger, at begge hold også denne gang ender med at komme på tavlen.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge hold scorer i kampen mellem AC Horsens og Lyngby BK. Hos Marathonbet får man odds 1,75 på dette.