Dagens spilforslag og odds: OB vinder på Gladsaxe Stadion

Spilforslag hver dag

Kamp: AB – OB
Spilforslag: 2
Odds: 1,40
Bookmaker: bwin

 

Odds på en OB-sejr hos bwin

 

Der er godt nok en enkelt kamp fra Sydbank Pokalen på programmet i dag, men det er til genæld også god en af slagsen. AB tager nemlig hjemme på Gladsaxe Stadion imod OB. Det må siges at være to mandskaber i rigtig skidt forfatning, som støder sammen i dette pokalopgør. Hjemmeholdet ligger nemlig på en delt ottendeplads i 2. Division, mens udeholdet ligger og roder rundt i bunden af Superligaen. Der burde dog være så stor kvalitetsforskel, at fynboerne kan få tanket noget yderst tiltrængt selvtillid og snuppe en sejr samt avancere til 1/16-finalerne.

 

OB har brug for oprejsning

AB har kun snuppet en enkelt sejr i deres sidste fem forsøg. Den kom i lørdags mod B.93, da de vandt med hele 1-4 på fremmed græs. Før det havde havde de spillet uafgjort med henholdsvis Hillerød og Hellerup samt tabt til henholdsvis Slagelse B&I og BK Frem. Nu skal de så forsøge at glemme deres dårlige sæsonstart i den tredjebedste danske række og i stedet for fokusere på at skabe en stor pokaloverraskelse. Det ligner dog, at det bliver en rigtig svær opgave. Jakob Michelsen og co. hungrer nemlig efter en sejr, og den burde de være i stand til at få.

OB har således fået hentet fem point i deres seneste tre kampe, da det er blevet til 1-1 med de danske mestre fra FC Midtjylland på en sen, sen scoring af Nicklas Helenius samt en knusende sikker 0-2 sejr over Vejle i Nørreskoven. I søndags fik de så besøg af Kasper Hjulmand og FC Nordsjælland hjemme på Fyn, og selvom der var meget store chancer i begge ender, så sluttede opgøret som det startede – nemlig 0-0. Det ville undre os rigtig meget, hvis De Striwede ryger ud af pokalen allerede i 1/32-finalerne. Vi tror, at de tager fra Gladsaxe Stadion med en sejr.

Derfor anbefaler vi at spille på, OB vinder kampen til odds 1,40 hos bwin.

 

Odds på en OB-sejr hos bwin

 

Bookmakeren bwins logo i hvid skrift på sort baggrund