Kamp: AaB – Viborg FF

Spilforslag: AaB vinder kampen

Odds: 1,88

Spilstop: 25. oktober kl. 19:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Efter blot tre point fra de to sidste kampe har AaB brug for tre point, hvis de skal holde fast i deres top 3-placering. Nu venter en hjemmekamp mod Viborg, som er eksperter i at spille uafgjort.

Alle deres sidste fire Superligakampe er således endt 1-1. Derudover har man ikke vundet sine sidste seks kampe. Det gør, at viborgenserne er placeret i bunden af tabellen.

Det er da også en kamp, som vi venter, at AaB ender med at vinde, som tilfældet var det, da de mødte hinanden i sæsonens første kamp.

 

Derfor vinder AaB kampen

Efter en fremragende periode på syv Superliga-kampe i streg uden nederlag er AaB i en bølgedal. De sidste tre kampe mod Brøndby, SønderjyskE og AGF har således blot resulteret i tre point, som kom i 4-0-sejren over SønderjyskE. De øvrige to kampe blev tabt på udebane.

Det gør at AaB er på samme antal point som Randers på fjerdepladsen og blot tre point foran Silkeborg. Nu kan de dog trods alt glæde sig over, at de er tilbage på Aalborg Poland Park.

Udeholdet Viborg har som nævnt ikke tabt deres sidste fire kampe, disse er dog også alle endt 1-1. Det er med andre ord ikke en stime, som rykker det store i tabellen.

De har faktisk ikke vundet siden 2-0-sejren over AGF helt tilbage i sjette spillerunde. Siden da er det blevet til fem uafgjorte og et nederlag til netop dagens modstander AaB hjemme i Viborg med 3-2. Dengang var det Kasper Kusk, som sikrede en sen AaB-sejr.

Vi regner med, at AaB henter endnu en sejr mod Viborg på hjemmebanen, hvor de som nævnt har været ganske stærke og kun smidt point mod FC Midtjylland.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: AaB vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 1,88 på dette.