Kamp: AaB-SønderjyskE

Spilforslag: AaB vinder kampen

Odds: 1,90

Spilstop: 1. juli kl. 20:00

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Bookmaker is inactive

 

 

Denne sæsons pokalfinale spilles i Esbjerg, hvor AaB og SønderjyskE skal afgøre, hvem der skal have pokalen og en plads i Europa. Begge hold kommer ind til kampen med sejre i bagagen. AaB vandt senest pokalen for seks år siden, mens dette er SønderjyskEs første finale i deres historie. Det er med andre ord en stor mulighed for begge hold. Læs hvorfor vi mener, at pokalen ryger til Aalborg.

 

Derfor vinder AaB

Indtil for nyligt så AaBs formsærdeles skidt ud. I grundspillets sidste to kampe blev det til ét point, som dog var nok til at sikre pladsen i mesterskabsspillet. Her blev det til nederlag i de første tre kampe. I den sidste af disse tabte man med hele 4-0 i Aalborg til FC Nordsjælland. Dermed så AaB ud til at være på vej mod en skidt optakt til pokalfinalen. Det lykkedes dem heldigvis at få tanket noget selvtillid i deres seneste Superliga-kamp mod AGF.

AGF var også holdet, som AaB slog i semifinalen. Dengang blev det til en 3-2-sejr til dem efter en kamp, hvor man førte 3-0, men derefter lukkede AGF ind. Det kan ikke siges at være tilfældet i sidste weekend. Her førte AaB med 3-1 ved pausen efter tre scoringer på seks minutter. Målscorerne var Rasmus Thelander, Tom van Weert og Iverfossum, mens Jakob Ankersen scorede for AGF i halvlegens overtid. I anden halvlegs overtid sikrede Søren Tengstedt 4-1 sejren til AaB.

SønderjyskE har også været fremragende i deres kampe i nedrykningsspillet. Her er det blevet til tre sejre fra fire kampe. Det betyder, at man er gået fra at være fem point efter Lyngby til at være tre foran. Det giver naturligvis god grund til oprimisme i Haderslev. AaB er dog af en anden kaliber end holdene i nedrykningsspillet. Det hold som kommer tættest på AaBs niveau er OB, som Sønderjyske tabte 2-0 til, da de mødtes. Deres sidste møde med AaB endte med et 3-1 nederlag i Haderslev.

AaB har været der før

Samtidig kan det få betydning, at dette er den vel nok største kamp i SønderjyskEs historie samt deres bedste mulighed for at vinde et trofæ. AaB har som sagt haft en del succes indenfor de sidste par sæsoner og vandt som nævnt pokalen for seks år siden. Ved den lejlighed blev tre af AaBs fire mål scoret af Rasmus Thelander og Jakob Ahlmann, som begge stadig er at finde i klubben. AaB har med andre ord en del rutine, som de kan trække på. Vi regner med, at det bliver AaB, som løber med pokalen i Esbjerg.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: AaB vinder finalen mod SønderjyskE. Hos Onside Betting får man odds 1,90 på dette resultat.