Kamp: AaB – Randers FC

Spilforslag: AaB vinder kampen

Odds: 2,19

Spilstop: 8. april kl. 18:30

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

AaB tabte sidste rundes kamp mod topholdet FC København med 0-1. Man er dog stadig godt med i kampen om bronzen og måske endda sølvet.

Det kræver dog, at man henter tre point i denne hjemmekamp mod Randers. Det bliver dog bestemt ingen let opgave for AaB. Denne sæsons kampe mod Randers har nemlig været ganske jævnbyrdige.

Kronjyderne går ind til kampen med en sejr ude mod Brøndby i bagagen. AaB har dog også været i fin form på det sidste, og vi siger, at hjemmeholdet har det, som skal til for at tage alle tre point i denne vigtige slutspilskamp.

 

Derfor vinder AaB kampen

Inden kampen mod FC København havde Aab hentet et par gode resultater. Her taler vi om deres sejre mod OB og Brøndby på henholdsvis 3-2 og 3-0.

Det lignede da også længe, at det ville blive til et godt point hjemme mod FC København. Det fik gæsternes nyerhvervelse Viktor Claesson dog lavet om på men sin scoring omkring ti minutter før tid.

AaB kan dog stadig se på tabellen med optimisme. Man er nemlig blot to point efter Brøndby og fire fra FC Midtjylland. Nu er der dog forventninger om tre point mod Randers.

Randers fik en god start på mesterskabsspillet med en 1-0-sejr i Brøndby. Her var det ikke overraskende Vito Hammershøy-Mistrati, som blev matchvinder for Hestene.

Som nævnt har det været ganske tæt, når disse hold har mødtes i denne sæson. Begge opgørene i grundspillet endte nemlig 1-1. Senest var tilbage i starten af november.

Der er gode chancer for, at det endnu engang bliver en tæt affære på Portland Park i Aalborg. Vi siger dog, at hjemmeholdet og topscorer Louka Prip vil lykkes med at hente pointene.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: AaB vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 2,19 på dette.