Dagens spilforslag og odds: Jacob Friis fortsætter de fornemme takter

Spilforslag hver dag

Kamp: AaB – AC Horsens
Spilforslag: 1
Odds: 1,77
Bookmaker: Danske Spil

 

Odds på AaB-sejr hos Danske Spil

 

Det er en direkte duel om top seks, når AaB og AC Horsens ramler sammen på Aalborg Portland Park. Værterne er placeret på sjettepladsen med 25 point, mens gæsterne ligger lige bag dem med ét point færre. Der er altså ikke den store tvivl om, at der er en masse på spil, men hvem ender med at trække det længste strå? Umiddelbart hælder vi klart mest til hjemmeholdet, da udeholdet har det ekstremt svært i Nordjylland. Her har de således ikke prøvet at tage tre point i mere end otte år. Sidste sejr ligger helt tilbage til den 12. september 2010.

 

Horsens tabte med tenniscifre i søndags

Aalborgenserne fik en yderst tiltrængt sejr forrige fredag, da de bankede Esbjerg fB med 1-4 på Blue Water Arena i Jacob Friis’ cheftrænerdebut. Lucas Andersen var i hopla og scorede to gange inden pausen, mens Rasmus Thellufsen og Kasper Kusk kom på tavlen i anden halvleg. Derfor gjorde det heller ikke så meget, af Joni Kauko fik headet et trøstemål i kassen til sidst. Vi forventer mere af samme skuffe fra de bolsjestribede nordjyder, som ligner et nyt mandskab efter fyringen af Morten Wieghorst.

Horsensianerne fik bøllebank hjemme på CASA Arena af topholdet fra FC København i søndags. Robert Skov lavede hattrick, Jonas Wind noterede sig for to scoringer og Dame N’Doye kom også på i tavlen i 1-6-nedsablingen. For at gøre ondt værre så blev deres førstevalg imellem stængeren Matej Delač udvist efter tyve minutters tid, så har han karantæne. Det betyder, at reservemålmanden Kevin Ray Mendoza kommer til at skulle vogte buret. Det ville undre os meget, hvis ikke en af Aalborg-spillerne skulle kunne få kuglen forbi ham, og det burde efter vores bedste overbevisning være nok til tre point.

Derfor anbefaler vi at spille på, AaB vinder kampen til odds 1,77 hos Danske Spil.

 

Odds på AaB-sejr hos Danske Spil

 

Oddsets logo på blå baggrund med hvid skrift