Kamp: AaB – FC Nordsjælland

Spilforslag: Der scores over 2,5 mål i kampen

Odds: 1,74

Spilstop: 27. august kl. 19:00

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Bookmaker is inactive

 

Det er to af Superligaens mest formstærke mandskaber, som mødes, når FC Nordsjælland gæster AaB på Aalborg Portland Park. Hjemmeholdet har ikke tabt deres seneste fire kampe, mens FC Nordsjællands stime er oppe på fem.

Der er med andre ord lagt op til interessant kamp i det nordjyske. Vi regner da også med, at det bliver en ganske målrig affære, hvor vi får mindst tre mål at se i løbet af denne fredag aften.

 

Derfor scores der mindst tre mål i kampen

AaB havde et særdeles hårdt start program med kampe mod FC København og FC Midtjylland. Disse kastede da også blot et enkelt point af sig. Siden da er det dog blevet til otte point i de efterfølgende fire kampe mod Silkeborg, AGF, Vejle og Randers.

Særligt sidste rundes 1-1-resultat mod Randers lunede i AaB. Randers har nemlig fået en stærk start på sæson og er fortsat ubesejrede i Superligaen. AaB har desuden scoret fire mål i deres sidste tre kampe.

Nu møder de så ligaens måske mest formstærke mandskab FC Nordsjælland. Farum-mandskabet var ikke helt skarpe nok i sæsonens to første kampe, hvor de trods godt spil blot blev til ét point mod Viborg og AGF.

Siden da har man dog fået styr på det med solide sejre i de seneste fire kampe. Her er det mod SønderjyskE, OB, Brøndby og Vejle i alt blevet til hele ni scoringer.

FC Nordsjællands topscorer er den unge Andreas Schjelderup, som i mandags lavede to mål mod Vejle. Den blot 17-årige nordmand bliver med andre ord interessant at følge mod AaB.

Der er efter vores mening lagt op til en interessant aften i Aalborg, hvor vi regner med, at disse to ret så formstærke hold kan give os mindst tre mål.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores over 2,5 mål i AaB – FC Nordsjælland. Hos Onside Betting får man odds 1,74 på dette.