Dagens spilforslag – FCKs gode form fra efteråret fortsætter

Kamp: AaB – FC København

Spilforslag: FC København vinder kampen

Odds: 2,15

Spilstop: 3. februar kl. 20:00

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Efteråret lignede længe en katastrofe for FC København. Det lykkedes dog at få rettet nogenlunde op på tingene inden vinterpausen. Dermed er københavnerne på sjettepladsen fortsat med i kampen om mesterskabet.

En placering bag FCK finder man AaB, som altså er lige uden for pladserne, som giver adgang til mesterskabsspillet. Derfor er der lagt op til et interessant opgør i Aalborg. Her mener vi, at der er mest, som tyder på, at det bliver FCK, der ender med at løbe med de tre point.

 

Derfor vinder FCK kampen

FC København sluttede efteråret af med ti af 12 mulige point i deres sidste fire kampe. Den stime bragt dem fra tiende- op på sjettepladsen.

Københavnerne havde fået en katastrofal start på sæsonen med exit fra Europa League-kvalifikationen og blot fire point fra deres første fem kampe.

Mod slutningnen af efteråret begynde de dog endelig at ligne sig selv med sejre over SønderjyskE, AC Horsens, FC Nordsjælland samt et point mod OB.

Gennem vinteren har man forstærket sig med den tidligere AGF-profil Mustapha Bundu, som er blevet lejet i Anderlecht. Bundu lavede sidste år otte mål og 12 assists for AGF i Superligaen. Han er med andre ord en mand, som kan gøre en forskel. På deadline day hente FCK også den danske landsholdsspiller Lukas Lerager i Genoa.

AaBs forår var en blandet fornøjelse, hvilket deres ret så konstante placering i midten af tabellen også vidner om. De sluttede skidt af med fem point i deres sidste fem kampe, og vi regner også med, at de får det svært mod et FCK-hold, som ikke råd til flere fejltagelser, hvis de skal holde FC Midtjylland og Brøndby inden for rækkevidde.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: FC København slår AaB. Hos Onside Betting får man odds 2,15 på dette væddemål.