Dagens spilforslag og odds: AaB får hævn mod FC København

Kamp:AaB-FC København

Spilforslag: AaB vinder

Odds: 2,65

Spilstop: 4. marts kl. 18:30

Bookmaker: Unibet

Spilforslag hver dag

 

 

Følg spilforslaget nu

 

 

For anden gang på fire dage skal Aab og FC København krydse klinger. Det sker, når de to hold mødes i kvartfinalen af Sydbank Pokalen. I søndag var FCK tæt på at sætte en 3-0-føring over styr mod AaB. Det lykkedes dog københavnerne at ride stormen af og sikre sig en 3-2-sejr. Det kan dog let blive anderledes i pokalen. FCK er som bekendt stadig med i Europa League, mens man desuden stadig har chancer i mesterskabskampen. Disse ting måå alt andet lige ventes at vægte højere end pokalen.

Skader, skader og atter skader

FCK har desuden en del skader og det er ikke blevet bedre over weekenden. Man var allerede foruden Viktor Fischer, Jonas Wind og Nicolai Boilesen. Inden weekendens kamp mod AaB måtte også Mikkel Kaufmann og Pierre Bengtsson trække sig, mens Dame N’Doye blev skader under opvarmningen. Solbakken har forud for pokalkampen udtalt, at han ikke regner med, at nogen af disse spillere vil blive klar til kampen mod Aab. FCK skal spille seks kampe på 18 dage, så skal man spare spillere må det udmiddelbart blive i kampen mod AaB. Der er større kampe mod Istanbul Basaksehir og i ligaen.

AaB har fået en god start på foråret med sejr mod Silkeborg og Brøndy. I ligakampen mod FCK var man som nævnt tæt på at fuldende et stort comeback. AaB har allerede vist, at de ved, hvor målet står. De har scoret syv mål i tre kampe i løbet af foråret. AaB bør desuden stå med meget gode chancer for at vinde landspokalturneringen, hvis man kan slå FCK ud. Hold som Midtjylland, Nordsjælland og Brøndby er allerede ude, så det ville være en oplagt chance for et trofæ for nordjyderne.

Dagens spilforslag lyder hermed: AaB vinder kampen mod FCK i landspokalturneringen. Hos 888sport får du odds 2,65 på dette.