Kamp: AaB – Brøndby IF

Spilforslag: Begge hold scorer

Odds: 1,70

Spilstop: 21. august kl. 18:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Der venter en spændende kamp på Aalborg Portland Park, når Brøndby kommer på besøg. De fik stoppet en stime på tre Superliga-nederlag i stribe med en 2-0-sejr hjemme mod OB.

Dagens værter AaB har fortsat sæsonens første sejr til gode. Det placerer dem efter fem runder på en 11. plads og dermed under stregen.

Begge hold har hårdt brug for de tre point, når det kommer til at holde sig til i kampen om en plads i slutspillet. Vi regner med, at det bliver en tæt kamp, hvor begge ender med at komme på tavlen.

 

Derfor scorer begge hold

Brøndbys europæiske turné er forbi, men de fik rejst sig på Brøndby Stadion med 2-0-sejren mod OB. Den sejre blev cementeret i første halvleg, hvor Josip Radosevic bragte Brøndby foran efter lige under et kvarters spil.

Lidt over et kvarter senere fordoblede blot 16-årige Oscar Schwartau føringen. Det var som nævnt en kærkommen sejr for Brøndby, som ikke havde vundet i Superligaen siden åbningsrunden.

Nu gælder det så denne tur til Aalborg. AaB har fået en svær start på sæsonen med nederlag til til Viborg, FCK og Silkeborg. Derudover har man hjemme spillet 0-0 med AC Horsens og FC Nordsjælland.

Netop sidste rundes 0-0-kamp mod FC Nordsjælland var dog opløftende for AaB. FC Nordsjælland har fået en stærk start på sæsonen. Det var FC Nordsjællands første pointtab i denne sæson, så det var bestemt et resultat, som AaB kunne være tilfreds med.

AaB har bestemt ikke været skræmmende i offensiven, men Brøndbys defensiv er bestemt også til at tale med. Sidst holdene mødtes tilbage i maj vandt Brøndby med 3-1. Vi regner med, at begge hold igen kommer tavlen.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge hold scorer i kampen. Hos Marathonbet får man odds 1,70 på dette.