Dagen spilforslag – Defensiv EM-åbningskamp

Kamp: Tyrkiet – Italien

Spilforslag: Der scores under 2,5 mål i kampen

Odds: 1,64

Spilstop: 11. juni kl. 21:00

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

EM 2021 sparkes i gang med åbningskampen mellem Tyrkiet og Italien. Tyrkerne er et hold, som mange spår til at blive en af slutrundens overraskelser. Italien er med deres fremragende defensiv blandt outsiderne.

Der er med andre ord lagt op til en interessant kamp, når det endelig går løs i Rom. Vi regner også med, at det bliver et opgør, hvor det italienske forsvar viser deres styrke. Derfor regner vi ikke med, at vi får over 2,5 mål i åbningskampen.

 

Derfor scores der under 2,5 mål

Ser man op de i alt 13 landskampe, som Italien i alt har spillet det sidste halvandet år, så har de blot lukket to mål ind! Det vil altså sige under 2,5 mål på halvandet år.

Naturligvis har ikke alle modstanderne været på Tyrkiets niveau. Man har dog mødt hold som Holland, Polen og Tjekkiet, der alle er med ved EM.

Tidligere i år spillede Italien tre VM-kvalifikationskampe mod Nordirland, Bulgarien og Litauen. De sluttede alle med 2-0 sejre til Italien.

I løbet af de seneste par uger har man som de fleste andre nationer spillet to venskabskampe. Her har man mødt San Marino og Tjekkiet.

Det kræver naturligvis ikke det store at holde clean sheet mod San Marino, men tjekkerne er et godt hold. Dem baskede Italien vel at mærke med 4-0. Det skal dog nævnes, at tjekkerne havde vigtige spillere som Tomas Soucek på bænken.

Tyrkerne spillede tre venskabskampe inden EM. Her mødte man Aserbajdsjan, Guinea og Moldova. Med andre ord ikke just skræmmende modstandere. Resultaterne af de tre kampe blev henholdsvis 2-1, 0-0 og 2-0.

Det er ikke nogen imponerende offensiv indsats af Tyrkiet, som ellers tidligere i år scorede fire gange mod Holland. Vi regner derfor med, at de får det svært mod det som nævnt imponerende italienske forsvar, og at det ender med under tre mål.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores under 2,5 mål i Tyrkiet – Italien. Hos Onside Betting får man odds 1,64 på dette resultat.