Dagen spilforslag – FCM-sejr i Brøndby

Kamp: Brøndby IF – FC Midtjylland

Spilforslag: FC Midtjylland vinder kampen

Odds: 2,15

Spilstop: 29. august kl. 20:00

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Efter midtugens kamp mod Salzburg ligger det fast, at Brøndby skal spille Europa League i denne sæson. Det samme gælder naturligvis dagens modstander FC Midtjylland, som også røg ud af kvalifikationen til Champions League.

Nu gælder det så Superligaen, hvor Brøndby endnu har sæsonens første sejr til gode. FC Midtjylland har vundet deres sidste fem Superligakampe i streg og fører dermed ligaen. Vi regner da også med, at de kan rejse hjem til Herning med tre point i bagagen.

 

Derfor vinder FC Midtjylland kampen

Som nævnt har Brøndby haft en svær start på forsvaret af sidste sæsons flotte mesterskab. Man har således blot fire point efter de første seks kampe og altså endnu ingen sejre.

Man var ellers tæt på i sidste runde, hvor man førte 2-0 over OB ved pausen. Mikael Uhre var manden bag de to Brøndby-scoringer. Desværre for ham og holdkammeraterne fik Emmanuel Sabbi og Mart Lieder udlignet for fynboerne.

Som nævnt har Brøndby også været i aktion i Champions League-kvalifikationen. Her var man på en hård opgave mod østrigske RB Salzburg. Brøndby slap dog hæderligt fra det med to nederlag på 1-2.

Nu gælder det så Superligaens førerhold FC Midtjylland. De har siden første rundes nederlag til OB vundet fem ligakampe på stribe. Senest var det Silkeborg, som blev hjem med et nederlag på 3-0.

Anders Dreyer har med sine tre scoringer og hele fem assists været den helt store profil hos FC Midtjylland. Det bliver med andre ord en hård opgave for Brøndby at holde styr på ham.

Sidste sæson vandt FC Midtjylland tre af deres fire kampe mod Brøndby vi regner med at dette også bliver en sejr til jyderne. Brøndby har brugt mange kræfter i Salzburg-kampene, mens FC Midtjylland kun har spillet Superligakampe de sidste to uger.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: FC Midtjylland vinder kampen. Hos Onside Betting får man odds 2,15 på dette væddemål.